Zero DC Short-valjas violetti-musta Näytä suurempana

Zero DC Short-valjas violetti-musta

Settitarjous 1.-31.10.2018! Kun ostat Zeron valjaan yhdessä Grizzly- tai Speedy-vetovyön kanssa saat 1,9m tai 2,7m joustavan vetonarun kaupan päälle! 

Short on täysin uudentyyppinen valjas. Siinä yhdistyy ultrakevyet ja hyvät materiaalit sekä patentoitu suunnittelu ja istuvuus. Short on suunniteltu niin, että veto kohdistuu pääosin koiran yläselkään.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

39,90 €

Add to wishlist

  • Short-valjas soveltuu erinomaisesti alaselän ongelmista kärsiville koirille sekä lyhytselkäisille koirille, koska se ei kuormita alaselkää. Short-valjaat sopivat erityisen hyvin myös syvärintaisille koirille.
  • Short käy myös vetourheiluun, varsinkin pyöräilyyn missä vetopiste on melko korkealla.
  • Short-valjaat antavat koirallesi koiran ansaitseman huippulaadukkaan tuen, ennennäkemättömän mukavuuden ja täydellisen suojan.
  • Short on loistava valjas, jonka kanssa koirasi nauttii liikkumisesta.

Valjas, sopii koiran kanssa kaikenlaiseen ulkoiluun. Vetovaljaana se sopii erityisesti lyhytselkäisille koirille sekä koirapyöräilyyn.

Erinomainen istuvuus ja säänkestävät materiaalit.

  • Opastus koiran koon mittaamiseen: niskan ja kaulan ympärysmitta, rintamuksen ympärysmitta, selän pituus.

     Koko                    Niska                              Rinta                         Selkä

UUSI KOKO! Koko SB on tarkoitettu pienikokoisille bordercollielle. Se sijoittuu kokotaulukossa kokojen SL ja S väliin. Mitat ovat tulossa mahdollisimman pian!


Kirjoita arvostelu.


Kevyet, hyvin istuvat ja näyttävät valjaat
Paula Y. on 2017-08-04Ostin lenkkeilyvaljaaksi ja valintaan vaikutti se, että samoja valjaita pystyy käyttämään esimerkiksi hiihdossa. Vaikuttavat hyvin kestäviltä, ja koira tykkää nämä päällä juosta kovaa, kun asettuvat hyvin. Plussaa helppokäyttöisyydestä, heijastimista ja väri miellyttää.