Zero DC Short-valjas neonoranssi-musta

Short on täysin uudentyyppinen valjas. Siinä yhdistyy ultrakevyet ja hyvät materiaalit sekä patentoitu suunnittelu ja istuvuus. Short on suunniteltu niin, että veto kohdistuu pääosin koiran yläselkään.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

39,90 €

Add to wishlist

  • Short-valjas soveltuu erinomaisesti alaselän ongelmista kärsiville koirille sekä lyhytselkäisille koirille, koska se ei kuormita alaselkää. Short-valjaat sopivat erityisen hyvin myös syvärintaisille koirille.
  • Short käy myös vetourheiluun, varsinkin pyöräilyyn missä vetopiste on melko korkealla.
  • Short-valjaat antavat koirallesi koiran ansaitseman huippulaadukkaan tuen, ennennäkemättömän mukavuuden ja täydellisen suojan.
  • Short on loistava valjas, jonka kanssa koirasi nauttii liikkumisesta.

Valjas sopii koiran kanssa kaikenlaiseen ulkoiluun. Vetovaljaana se sopii erityisesti lyhytselkäisille koirille sekä koirapyöräilyyn.

Erinomainen istuvuus ja säänkestävät materiaalit.

  • Opastus koiran koon mittaamiseen: niskan ja kaulan ympärysmitta, rintamuksen ympärysmitta, selän pituus.

     Koko                    Niska                              Rinta                         Selkä

UUSI KOKO! Koko SB on tarkoitettu pienikokoisille bordercollielle. Se sijoittuu kokotaulukossa kokojen SL ja S väliin. Mitat ovat tulossa mahdollisimman pian!


Kirjoita arvostelu.


Huippuhyvä valjas!
Maarit S. on 2017-06-27Zero DC Short on loistava valinta varsinkin sellaiselle koiralle, joka hiukankin vetää. Valjas on suunniteltu siten, että se kohdistuu edestä olkalihaksille, eikä paina solisluita. Veto kohdistuu koiran vahvalle selälle, jolloin lihasjumeja ei synny. Valjaiden takaosa tulee riittävän pitkälle selän päälle, eikä hankaa kainaloita. Meillä käytetään näitä sekä arkivaljaina että hakumetsässä. On tullutkin hankittua jo kahdet samanlaiset, jotta aina on yhdet käytettävissä, vaikka toiset olisivat pesussa.