Alennettu hinta! Zero DC Grizzly vetovyö Näytä suurempana

Zero DC Grizzly vetovyö musta

Zero DC Grizzly vetovyö on suunniteltu hiihtoon sekä canicrossiin eli koirajuoksuun. Sopii myös koiravaellukseen. Vyön takana selkäosa on leveämpi, mikä vähentää selkään kohdistuvaa painetta. 

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

43,92 €

-20%

54,90 €

Add to wishlist

Vetovyössä tukevat jalkalenkit joiden avulla voit helposti säätää vetopistettä ja vatsalihaksiin kohdistuvaa painetta. Erittäin hyvä paniikkilukolla varustettu tukeva ja toimiva vetovyö. 

Tiedot:

  • Vyön sisäosa kevyttä ja hengittävää mesh-materiaalia.
  • Päällimateriaali on säänkestävää ja tukevaa kangasta, jossa leveä M3-heijastinnauha.
  • Vyön selkäosassa tasku esim. puhelimelle, avaimille.
  • Vyön takaosasta lähtevät remmit, jotka tulevat lonkkien ympäri nivusien kautta vyön etuosaan.

Jalkalenkkivyössä veto kohdistuu alemmas ainoastaan lantion alueelle ja yhtälailla pakaroihin kuin vyön kohdalle. Tämä estää vedon kohdistumisen suoraan selkärankaan ja näin se vähentää painetta myös vatsalihaksissa. Remmien säätämisen avulla voit myös säätää vetopistettä vedettäessä.

Suuntaa-antavat kokosuositukset:

Koko S: 55-68 cm

Koko M: 65-80 cm

Koko L: 75-95 cm

Konepestävä max. 30°C

Onko vyön edessä oleva naru mielestäsi liian pitkä? Katso video miten lyhennät vyön edessä olevaa narua ja teet solmun oikein.

https://www.youtube.com/watch?v=2wI968CbQIg


Kirjoita arvostelu.


Vetourheilun ykköstuote!
Noora H. on 2017-03-22Tästä vyöstä kiinnostukseni vetourheiluun lähti. Leveä ja sopivan jämäkkä selkämys tukee aivan ihanasti työpäivästä rasittunutta alaselkää. Koiran veto menee juuri oikeaan kohtaan ja täten lisää omaakin etenemisvauhtia ihan huomaamatta. Hyvät säädöt ja plussaa jalkalenkeistä, jotka saa päälle tai pois tarpeen mukaan. Mukana tuleva vetonaru on kestänyt vuosien ajan samanlaisena kookkaallakin koiralla. Suosittelen erityisesti ihan peruslenkkeilyynkin vetävälle koiralle tai kävelyharjoitteluun. Kädet pysyvät vapaana eikä tarvitse hartiat jäykkänä kävellä. Tällä tuotteelle lenkkeilystä reippaammankin kaverin kanssa tulee miellyttävää. Liikkeeseen kannattaa pistäytyä koiran kanssa hankkimaan koko vetosetti samalla. Zero DC:ltä löytää kaiken tarvittavan ja asiantuntevat myyjät varmistavat, että välineet istuvat oikein. Murren Murkinaan ohjaan kaikki, jotka kysyvät, mistä hyviä vetotarvikkeita löytää!