VETIQ Flea Guard 90 tbl Näytä suurempana

VETIQ Flea Guard 90 tbl

Luonnollinen punkkisuoja

Flea Guard 90 tablettia. Luonnollinen suoja täitä, kirppuja, punkkeja ja hyönteisiä vastaan. VetIQ® Flea Guard tabletit sisältävät täysin luonnollisia ja ainutlaatuisia raaka-aineita, jotka auttavat ulkoloisten häädössä. Ei erillisiä tippoja niskaan tai pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon!

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 2

16,90 €

Add to wishlist

VetIQ Flea Guard 90 tabletit sisältävät täysin luonnollisia ja ainutlaatuisia raaka-aineita, jotka auttavat ulkoloisten häädössä. Luonnollinen häätö täille ja kirpuille. Tabletit on helppo antaa, eivätkä ne jätä pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon.

VetIQ Flea Guard antaa lemmikille mielyttävän tuoksun josta ulkoloiset eivät pidä. Lisäksi epämielyttävä “koiran tuoksu” vähenee.

Tärkeimmät edut:

Valkosipuliuute – Luonnollinen karkoite hyönteisiä vastaan. Sisältää myös luonnollista antibakteerista ja sienitauteja torjuvaa vaikutusta, ja tukee immuunijärjestelmän vastustuskykyä infektioita vastaan.

Hiivauute – Rikas ja luonnollinen välttämättömien

B – vitamiinien lähde, jotka edistävät yleistä terveyttä, mukaanlukien kiiltävän turkin ja vahvan immuunijärjestelmän.

Annostus/vrk:

Kissa 1-5 kg ½ tablettia

Koira/koiranpentu alle 5 kg ½ tablettia

Koira 5-10 kg 1 tabletti

Koira 10-20 kg 1½ tablettia

Koira 20-30 kg 2 tablettia

Koira yli 30 kg 3 tablettia

Parhaan tuloksen saamiseksi pese koira ensin korkealaatuisella shampoolla.

Tuotteen vaikutus alkaa 2 viikkoa käytön aloittamisen jälkeen.

Ainekset: Tumma panimohiiva, kalsiumfosfaatti, valkosipulijauhe, luontainen aromi, humalajauhe, sinkkisulfaatti, riisijauho, DL metioniini, kalsiumkarbonaatti, kananmunajauho, tiamiini, hydrokloridi, nikotiiniamidi, riboflaviini Ravintoaine koostumus: Raakavalkuainen 37,9%, raakarasva 4,5%, hehkutusjäännös 15,4%, kuitu 0,3% Ei lisättyjä sokereita, suolaa tai säilytysaineita. Säilytetään viileässä ja kuivassa, ei suorassa auringonvalossa.


Kirjoita arvostelu.


Myrkytön ja maistuva
Heli T. on 2017-06-27Kolme kiinnittynyttä punkkia ja saman verran turkissa käveleviä on kesäkuun loppuun mennessä löytynyt koirasta, toinen purkki Flea Guardia menossa. Tällä ja punkkisyynillä olisi tarkoitus jatkaa.
Toimii todella hyvin!
Heidi V. on 2017-06-27Itselläni on paksuturkkinen suomenlapinkoirauros, joka tykkää kyhnätä kaikki mahdolliset pusikot. Ennen kuin aloitettiin Flea Guard, niin löysin yhden kiinnittyneen punkin. Päätin kokeilla tätä tuotetta kun en halunnut ylimääräisiä myrkkyjä koiran kehoon, ja tämä muuten toimii! Neljä irtonaista turkissa ollutta punkkia ja nolla kiinnittynyttä tähän mennessä! Ostin juuri toisen purkin ja tällä mennään, lisäksi toki tarkastukset. On myös tehnyt hyvää turkin ja ihon kunnolle turkki kasvaa tosi nopeasti. Suosittelen!