Canipur Knobletten 500 g Näytä suurempana

Canipur Knobletten 500 g

CANIPUR® - Knobletten on täydennysrehu koiralle joka sisältää valkosipulia, yrttejä, vitamiineja, mineraaleja, ja hivenaineita tukemaan koiran luonnollista vastustuskykyä hyönteisiä vastaan.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

36,90 €

Add to wishlist

Koiran hyvinvointi ja terveys voivat kärsiä huomattavasti ulkoloisten kuten hyttysten, paarmojen, kirppujen ja punkkien puremista, erityisesti kesäkuukausina. Ulkoloisten puremat voivat johtaa ihon turvotukseen, kutiamiseen, kipuun ja allergisiin reaktioihin jotka useasti aiheuttavat koiralle raapimista ja hankaamista joka voi johtaa edelleen ihon tulehtumiseen ja karvanlähtöön. Koira voi oireista johtuen muuttua hermostuneeksi ja rauhattomaksi mikä voi johtaa kunnon heikkenemiseen, ruokahalun alenemiseen sekä toiminnallisuuden heikkenemiseen. Näistä syistä vastustuskykyä ulkoloisia vastaan tulisi tukea erityisesti kesäkuukausina jotta koiran luonnollinen vastustuskyky allergisia reaktioita vastaan pysyisi korkeana.

Käyttöohje: Pienet koirat (4–15 kg): 5–15 g = 0,3–1 mittaa päivässä Keskikokoiset koirat (16–39 kg): 15–40 g = 1–2,6 mittaa päivässä Suuret koirat (40–70 kg): 40–70 g = 2,6–4,6 mittaa päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Päiväannoksen ei tulisi ylittää suositeltua annostusta yli kaksinkertaisena, koska tuotteeseen on lisätty hivenaineita ja D3-vitamiinia. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotteen käyttö tulisi aloittaa hyvissä ajoin ja jatkaa kesäkuukausien yli. Aloita täydennysrehuruokinta pienempinä annoksina ja kasvata annoskoko suositeltuun 1-2 viikon aikana.

Koostumus: Yrttiseos (valkosipuli, karhunlaukka, minttu, nokkonen, fenkoli, kamomilla, neidonhiuspuu, rosmariini, timjami), pellavansiemen, kaurahiutaleet, vehnänalkiot, porkkana, merileväjauhe, kalsiumnatriumfosfaatti, hedelmäetikka, kalsiumkarbonaatti

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 18,5 % Raakarasva 6,0 % Raakakuitu 9,3 % Hehkutusjäännös 11,0 % Kalsium 1,9 % Fosfori 1,0 % Natrium 0,4 % Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg.

Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 50.000 I.E. D3-vitamiini 5,000 I.E. E-vitamiini 1,000 mg B1-vitamiini 2.000 mg B2-vitamiini 4,000 mg B6-vitamiini 2.000 mg B12-vitamiini 300 mcg Biotiini 30.000 mcg Nikotiinihappo 400 mg Jodi 5 mg Sinkki 1,000 mg Seleeni 4 mg

Yleisiä ravintotieteellisiä havaintoja: Valkosipuli, karhun valkosipuli ja parantavat yritit – stimuloivat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa ja samalla vahvistavat koiran vastustuskykyä. Iho eritää tärkeitä öljyjä ja anti-allergia-aineita valkosipulista ja yrteistä, jotka molemmat ovat erityisen tehokkaita vastustamaan ulkoloisten hyökkäyksiä. Pellavansiemen – sisältää korkean pitoisuuden elintärkeitä raska- ja aminohappoja, musiinia ja E-vitamiinia. Tyydyttömättömät rasvahapot saavat aikaan anti-tulehduksellisen ja kipua lievittäviä toimintoja epidermissä, Evitamiinin nopeuttaessa ihovaurioista parantumista. Musiinin hyödyllinen vaikutus ruoansulatuksessa ja pellavansiemenestä johdettujen aminohappojen vaikutus tukevat ravinteiden kuljettumista koiralle. Vitamiinit ja hivenaineet – ovat korvaamattomia terveelle ja tuottavalle energia-aineenvaihdunnalle. Ne myös edistävät ja kiihdyttävät ihon uusiutumista ja voimistavat tärkeiden valkosipulista ja karhun valkosipulista saatavien öljyjen ulkoloisia vastustavia vaikutuksia.