Grizzly Villin Lohen Öljy Näytä suurempana

Grizzly Villin lohen öljy

Grizzly Villin lohen öljy Alaskasta on laadukas lohiöljy koirille ja kissoille. Öljy sisältää myös rosmariiniuutetta. Grizzlyn lohiöljy saa lemmikkisi turkin kiiltämään. Auttaa myös kuivaan ihoon ja anturoihin. Villin lohen öljy on myös hyvä nivelille. 

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 3

13,90 €

Add to wishlist

Grizzlyn lohiöljyä myydään 5 eri koossa
  • 125 ml pienille koirille ja kissoille
  • 250 ml koirille
  • 500 ml koirille
  • 1000 ml koirille
  • 2000 ml koirille

Kaikissa eri kokoisissa pulloissa on sama sisältö - puhdas lohiöljy.

Isommat pullokoot sopivat myös useamman kissan talouteen. 
 

Miten Grizzlyn lohiöljyä käytetään?

Pumppaa Grizzlyn lohiöljyä koirasi tai kissasi ruokaan suoraan pumppupullosta, etiketissä olevan painotaulukon mukaisesti.

Säilytettävä auringonvalolta suojattuna, huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamisesta.
 

Puhdas ja helppo käyttää

Grizzlyn lohiöljy on kätevässä pumppupullossa. Pumpun avulla saat annettua päivittäin oikean määrän öljyä lemmikkisi ruokaan. Et tarvitse korkkia/ mittakuppia. Ei lusikkaa. Ei sotkua. Ei siivousta. Sinun tarvitsee vain kääntää pumpun nokka vastapäivään, painaa pumppua ja oikea määrä öljyä on lemmikkisi ruuan seassa. Pumppu on täysin tiivis. 

Grizzlyn lohiöljyn ottaminen osaksi ruokavaliota

Grizzlyn lohiöljy tuoksuu mereltä ja maistuu tuoreelle kalalle, ja useimmat koirat ja kissat pitävät siitä heti. Jos koirasi tai kissasi ruokavalio on ollut pitkään samanlainen, joudut ehkä totuttamaan koirasi tai kissasi uuteen makuun vähitellen. Tällaisessa tilanteessa suosittelemme, että annat pienempiä määriä Grizzlyn lohiöljyä usean päivän ajan. Kun koirasi tai kissasi on tottunut uuteen luonnolliseen makuun, se todennäköisesti ilmenee jonkinasteisena terveellisenä riippuvuutena.

Näin käytät Grizzlyn lohiöljyä oikein

Tärkeintä on noudattaa pullon etiketissä olevia ohjeita. Annosteluohjetta noudattamalla annat koirallesi tai kissallesi oikean määrän Grizzlyn lohiöljyä. Laita Grizzlyn lohiöljyä vain sellainen määrä ruokaan, jonka koira tai kissa syö kerralla. Koska Grizzlyn lohiöljy on täysin luonnollista, se sisältää erittäin arvokkaita ja herkästi reagoivia rasvahappoja, jotka edistävät koirasi tai kissasi terveyttä. Jos jätät Grizzlyn lohiöljyä koirasi tai kissasi ruokaan useaksi päiväksi, herkästi reagoivat rasvahapot hapettuvat ilman vaikutuksesta. Tämän seurauksena rasvahapoista tulee tehottomampia ja osittain tyydyttyneitä. Öljy myös menettää raikkaan, puhtaan tuoksunsa. Tämä tapahtuu muutamassa päivässä, mikä osoittaa sen, että Grizzlyn lohiöljy sisältää runsaasti luonnollisia, muuttumattomia monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten DHA- ja EPA-rasvahappoja.

Koiran paino                            Pumpun painalluksia

 125 / 250 ml500 / 1000 / 2000 ml
Enintään    6 kg½ - 1½
6 –  12 kg 2 - 3 1
12 –  25 kg3 – 42
Yli    25 kg5 - 63

Voiko antaa Grizzlyn lohiöljyä koiran- ja kissanpennulle?

Omega-3- ja omega-6-rasvahappojen terveellinen tasapaino heti pennusta lähtien auttaa saavuttamaan pitkän ja terveellisen elämän. Suosittelemme lisäämään päivittäin noin puolet pienimmästä annosmäärästä koiran- tai kissanpennun ruokaan. Voit myös kysyä tarkan annosmäärän eläinlääkäriltä. 


Kirjoita arvostelu.


jep
Juha H. on 2017-08-09toimii! siis oikeesti
Lohiöljy
Jonna p. on 2017-06-27Hyvä öljy on,kelpaa koiralle.
Lohiöljyjen aatelia
Lotta k. on 2017-07-03Ehdottomasti paras lohiöljy koiralle. Villin lohen öljyssä on optimaalinen omega-3 ja omega-6 suhde, jollaista ei ole kasvatetun lohen öljyssä (=lähes kaikki muut tarjolla olevat lohiöljyvalmisteet). Tuote on tuoreen tuoksuinen ja värinen. Säilyy hyvin jopa huoneenlämmössä. Maistuvuus on erinomainen: tämä on toistaiseksi ainut öljyvalmiste joka maistuu myös hieman nirsolle koirallemme. Tämä lohiöljy ei ole aiheuttanut meillä närästystä tai muita vatsavaivoja. Kaikkien koiriemme turkit voivat hyvin ja anturat ovat pehmeät ja kimmoisat. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.