Anicol Boulardii 26 kpl Näytä suurempana

Anicol Boulardii 26 kpl

VALITSEMAMME KUUKAUDEN TUOTE!

Boulardii on tehokas suoliston hoitoon tarkoitettu tuote.

  • Auttaa kehoa puhdistautumaan liiallisesta hiivasta.
  • Auttaa akuuttiin ripuliin ja rauhoittaa suoliston tilan.
  • Edistää haavojen sekä tulehdusten paranemista limakalvoilla.
  • Sopii kuuriluontoisesti sekä säännölliseen käyttöön.
  • Laatikossa 10 annospussia.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

62,90 €

Add to wishlist

Se soveltuu limakalvovaurioiden kuten haavaumien
sekä hiivan liikakasvun hoitoon. Boulardii edistää haavojen
sekä tulehdusten paranemista limakalvoilla.

Tuotteessa käytetään vain 100% puhtaita ja allergiatestattuja raaka-aineita. Se on turvalinen käyttää myös tiineillä ja imettävillä emoilla.

Ainesosat: Maltodekstriini, Sc. boulardii.
Yksi annospussi 2,5g sisältää 7,5 miljardia Sc. boulardiita.
Ei sisällä laktoosia eikä gluteenia.


Suosittelemme 4-Legsin käyttöä Anicol Boulardii for animals -tuotteen kanssa tai sen jälkeen.


Kirjoita arvostelu.


Loistava tuote hiivan liikatuotantoon
Sari E. on 2017-06-27Tämä oli koirani pelastus (käytettynä yhdessä saman sarjan maitohappobakteerivalmisteen kanssa). Seniori-ikäinen koirani kärsi hiivan aiheuttamasta iho-ongelmasta (+ korvat). Koiran iho hilseili "kauraryynimäisesti" muodostaen nuppineulanpään kokoisia "knöllejä" ympäri kehoa, etenkin kylkiin. Kehoon ilmestyi karvattomia, sormenpään kokoisia laikkuja. Eläinlääkäri totesi syyksi hiivan (tulehdukseen saimme antibioottikuurin). Tukihoitona aloitimme Anocoliin Bolardilla 1 annospussi / päivä. Kuuria jatkoin reilun kuukauden. Samaan aikaan annoin saman valmistajan maitohappobakteeria (ja jatkoin vielä boulardiin jälkeen ylläpitoannoksella) sekä Nutrioilin iho ja turkki -öljyä. Iho ja turkki paranivat täysin noin 6-7 viikossa. Tuote on hinnakas, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Suosittelen.
Furunkkeli vs Boulardii for animals
Johanna O. on 2017-03-22Perusterve 6,5-vuotias koirani sai ikävän furunkkelin etutassunsa varvasväliin. Kortisonikuureja syötiin kolme runsaan kuukauden aikana. Kuurien välillä furunkkelia hoidettiin kahdella erityyppisellä suihkeella. Myös hiivan kasvua hillitsevä hoitoshampoo oli käytössä. Ja tassun puhtaudesta tietysti huoledittiin päivittäin. Välillä furunkkeli tuntui kuivuvan pois, kunnes taas seuraavana päivänä se palasi entistä ärhäkkäämpänä. Aloin jo valmistella itseäni siihen, että tämä voi olla todella pitkään kestävä viheliäinen vaiva. Erään tuttuni koira oli kärsinyt vastaavanlaisesta ongelmasta ja hän kertoi löytäneensä avun Boulardii for animals -nimisestä tuotteesta. Siltä istumalta kävin ostamassa ko. tuotetta ja kolmen viikon käytön jälkeen furunkkeli oli kadonnut eikä ole sen koommin palannut! Kiitos Boulardii for animals'in koirani voi taas nauttia täysin rinnoin pitkistä lenkeistä terveillä tassuilla!