Vitamax -monivitamiinivalmiste 100 tbl Näytä suurempana

Biofarm Vitamax -monivitamiinivalmiste 100 tbl

Vitamax on tablettimuotoinen monivitamiini kaikille lemmikeille. Anna monivitamiinia täydentämään vitamiinien tarvetta kotitekoisen ruoan ja raakaruokinnan yhteydessä, tai puhtipillerinä teollisen ruokinnan yhteydessä.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

13,90 €

Add to wishlist

Käyttö

Vitamaxia voidaan käyttää säännöllisesti kotiruoan tai vitamiinitasoltaan heikon ruokavalion täydentämiseksi. Voi antaa kuuriluontoisesti myös täysravinnon rinnalla parantamaan yleiskuntoa sekä tuomaan vireyttä.

Ominaisuudet

L-karnitiini on tärkeä aminohappo fyysisen suorituskyvyn ylläpitämisessä ja palautumisessa harjoituksen jälkeen. Se tehostaa elimistön rasva-aineenvaihduntaa ja keuhkojen toimintaa. L-karnitiini on sydämen toiminnan ylläpitämisessä tärkeä aminohappo ja sen lisää on jo vuosien ajan käytetty eräiden koirilla tavattavien sydänsairauksien hoidossa. L-karnitiinin on lisäksi todettu tehostavan elimistön vastustuskykyä.

Metioniini on yksi terveen karvan muodostumiselle välttämättömistä aminohapoista. Se tarjoaa rikkiä kudosten hyväksikäytettäväksi ja varmistaa tarvittavat rakenneaineet karvan, kynsien ja kavioiden uudistumiselle. Seleenin sisältävät entsyymit toimivat elimistössä antioksidantteina suojaten soluja hapettumisreaktiolta. Tutkimuksissa on lisäksi voitu osoittaa seleenin + e-vitamiinin tehostavan puolustusreaktiota kasvavilla koirilla.

Seleenilisän on myös todettu suojaavan elimistön soluja eräiden myrkyllisten aineiden (arseeni, kadmium) vaikutukselta. Vitamax sisältää myös kaikki tärkeimmät vitamiinit päivittäisen vitamiinitarpeen tyydyttämiseksi.

Koostumus (1 tabletti sisältää)

A-vitamiini2000 KY
D3-vitamiini100 KY
C- vitamiini35 mg
E-vitamiini25 mg
DL- metioniini20 mg
Nikotiiniamidi6 mg
B6-vitamiini5 mg
K3-vitamiini2 mg
Pantoteenihappo1,7 mg
B2-vitamiini1,5 mg
B1-vitamiini0,9 mg
L-karnitiini0,2 mg
Foolihappo0,1 mg
B12-vitamiini0,02 mg
Seleeni0,02 mg

Annostus

Koirat: 1 tabletti / 10 kg päivässä
Kissat: ½ – 1 tabletti päivässä
Jyrsijät: ¼ – ½ tablettia kerran viikossa