Flying Dog After Drink juomajauhe 100g Näytä suurempana

Flying Dog After Drink juomajauhe 100g

Maistuva ja helposti imeytyvä palautusjuoma näppärässä uudelleen suljettavassa 100g pussissa. 

  • nopeuttaa palautumista suorituksen jälkeen
  • täydentää lihasten energiavarastoja
  • estää lihasten katabolisen tilan
  • ylläpitää koiran normaalia aktiviteettitasoa
  • palauttaa elimistön tasapainon suorituksen jälkeen

Tiedot

rating Ei arvosteluja

7,90 €

Add to wishlist

Flying Dog After Drink proteins & sacharides - juomajauhe on palauttava proteiini-hiilihydraatti –jauheseos (23% proteiinia), jolla on anabolisia vaikutuksia. Se sisältää tasapainoisen sekoituksen aminohappoja, B6-vitamiinia ja kaliumia. Se täydentää lihasten ja maksan glykogeenivarastoja ja siten estää lihasten kataboliaa. Lisäksi se sisältää fosfoproteiini-sekoituksen, joka on tärkeiden aminohappojen ja fosfolipidien lähde. Nämä ovat tärkeässä roolissa vahingoittuneiden lihassolujen soluseinämien uudelleenrakennusprosessissa.

Koira, jolle on annettu Flying Dog After Drink -palautusjuomaa harjoittelujakson aikana sekä kilpailun jälkeen on valmis uuteen suoritukseen lyhyemmässä ajassa verrattuna koiriin, jotka eivät ole saaneet After Drink -juomaa. Palautusjuomaa nauttineiden korien energiataso palautuu ja hengitys normalisoituu nopeammin.

Jauhe on helposti imeytyvä, eikä se kuormita ruuansulatusta kuten kuivaruoka. Se tukee ja vahvistaa kilpakoiran hyviä ominaisuuksia, kuten sitkeyttä ja nopeutta. Tuote sopii agilityyn, valjakkokoiraurheiluun sekä kaikkiin koiraurheilulajeihin, joissa vaaditaan maksimaalista suorituskykyä.

Flying Dog After Drink -palautusjuoman hyviä ominaisuuksia on käytetty myös tukemaan sairaiden eläinten kuntoutumista. Tuotteen valmistusmaassa Tšekeissä on erinomaisia kokemuksia ravintopitoisen juomasekoituksen käytöstä koirilla, jotka kieltäytyvät muusta ruuasta tai koirilla, jotka ovat olleet vaikeassa leikkauksessa tai muussa toimenpiteessä. Tuotetta on myös käytetty nartuilla synnytyksen jälkeen.

Tuote on menestyneiden kilpakoirien testaama.

Valmistaminen ja annostus: 

10-15 min suorituksen jälkeen: sekoita 10g jauhetta 10 painokiloa kohti 150-200ml kylmään veteen. Rankan suorituksen jälkeen suositellaan 2 annosta/päivä.

RAVINTOSISÄLTÖ (100 G):

Energiasisältö kJ / kcal 1600 / 381

Proteiinit g 23,0
Hiilihydraatit g 66,0
Rasvat g 3,0

VITAMIINEJA (100 g):

Rasvoja mg 4,5
B1 mg 0,6
B2 mg 1,8
B6 mg 2,0
B12 μg 0,002
C mg 30,0
Foolihappo μm 0,07
Pantotheenihappo mg 7,2
Niasiini mg 7,2
Biotiini mg 0,1

KIVENNÄISAINEITA (100G):

Natrium mg 350,00
Kalium mg 900,00
Kalsium mg 600,00
Magnesium mg 60,00
Fosfori mg 590,00
Sinkki mg 2,00
Seleeni mg 0,002

AINESOSAT:

Maitojauhe, maltodekstriini, sakkaroosi, munanvalkuainen, emulgointiaineet: soijalesitiini, kasviöljy, vitamiineja (ks. taulukko). Kivennäis- ja hivenaineet ovat osa proteiineja ja sakkarideja.

Varoitus Älä käytä, jos koirallasi on todettu munuaissairaus.

SÄILYTYS: Säilytetään kuivassa alle 25°C lämpötilassa. Tuote säilyy pakkauksen avaamisen jälkeen 4 kuukautta.

KÄYTTÖKOKEMUSIA:

"Minulta on paljon kyselty että mitä tarjoan koiralleni heti suorituksen jälkeen. Minun koirani käyttävät Flying Dog palautumisjuomaa. Aina harjoitusten jälkeen ne kirjaimellisesti hotkivat kulhollisen Flying Dog Palautumisjuomaa. Ennen ne makasivat väsyneinä noin tunnin kilpailun jälkeen, mutta saatuaan Flying Dog Palautumisjuomaa, ne ovat nykyisin valmiina uuteen koitokseen jo puolentunnin levon jälkeen. Kiitos Flying Dog palautumisjuoman nykyisin koirani palautuvat huomattavasti nopeammin. Myös siitä tietää että juoma sopii koirille, koska ne syövät ongelmitta ja hyvällä ruokahalulla vaikka suorituksesta on kulunut aikaa ainoastaan yksi tunti. Haluan vakuuttaa, että minä olen tarjoillut Flying Dog palautumisjuomaa koirilleni jo kauan ja olen siihen hyvin tyytyväinen." - Dáša Nešněrová