Trikem Vimital Biotin Liquid 1000ml Näytä suurempana

Trikem Vimital Biotin Liquid 1000ml

Biotiinia korkealla pitoisuudella ja maun parantamiseksi lisätty melassia. Juoksevana aineena se on kätevä käsitellä ja imeytyy hevoselle helposti. Antaa paremman kaviolaadun sekä auttaa proteiinin imeytymiseen. Biotiini on myös tarpeellinen solujen kasvuun, rasvahappojen tuotantoon sekä rasvan ja aminohappojen aineenvaihduntaan. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Biotiini ylläpitää myös tasaisen verensokerin. Puutostila voi aiheuttaa väsymystä, iho-ongelmia tai huonon ruokahalun. Suuret annokset biotiinia on pantantanut hevosten kavioden laatua ja kasvua.

Biotiini (H-vitamiini) parantaa kavion kasvua sekä laatua. Se on myös edistää proteiinin imeytymistä rehusta. Lisää kavioon elastisuutta sekä vähentää halkeamia. Riittävä määrä Biotiiniä on tärkeä osa hevosen kavion kasvussa. Lisää myös kiiltävyyttä karvaa.

Hevoselle (550kg) 10ml päivittäin muun rehun yhteydessä. Muun kokoisille hevosille koon mukaan, tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos hevonen kärsii huonoista kavioista, voidaan annostusta hetkellisesti suurentaa.