Healthy join gelatine Näytä suurempana

Flying Dog Healthy Joints Gelatine 150 kapselia

  • parantaa nivelten ja rustojen hyvinvointia
  • auttaa vähentämään nivelkipuja
  • edesauttaa nivelrustojen uusiutumista
  • tukee nivelten, jänteiden ja nivelsiteiden uusiutumista
  • gelatiinikapselit mahdollistavat tarkan annostelun

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

34,90 €

Add to wishlist

Protection Gelatine on puhdasta biologisesti arvokasta gelatiinihydrolysaattia, jota on rikastettu L-kysteiinillä, rutiinilla sekä C ja B6 -vitamiineilla.

Tämä tuote varmistaa kehitysvaiheessa olevien rustojen terveen kasvun sekä aktiivisen elämän myös vanhemmalla iällä. Jotta luut pysyisivät hyvässä kunnossa, myös rustojen on pysyttävä terveinä. Se parantaa todistettavasti eläimen liikkumiskykyä sekä aktiivisuutta ja sopii kaikille koiraroduille. Jotta pennuille saadaan annettua juuri sopiva määrä valmistetta, kapseli on helppo avata. Tällä tuotteella voidaan korvata raaka luumateriaali, jos niin halutaan. Tuote ei sisällä mitään maku- tai allergisoivia aineita. Sen käyttö ennaltaehkäisee aktiivisten koirien rustojen ja luiden kulumista (agility, valjakkokoiraurheilu, ratajuoksu).

Testattu kilpakoirilla.

Annostus: Ennaltaehkäisyyn ja kasvaville koirille yksi kapseli päivässä 10 painokiloa kohti. Vammojen hoitoon, vanhoille koirille ja aktiivisesti treenaaville 2 kapselia päivässä 10 painokiloa kohti. Kapseliannostus.


Kirjoita arvostelu.


Flying Dog Healthy Joints Gelatine
Jonna K. on 2017-06-29Flying Dog Healthy Joints Gelatine on käytössä ennaltaehkäisevästi kahdella urheilukoirallani, joiden kanssa treenaan ja kilpailen agilityssa.
Hippu suosittelee...
Sirpa A. on 2016-09-07Harrastuskoirani Hippu on seniori-iässä hyvässä kunnossa ja energiaa riittää. Talvella sen onnistui liukastua ja siinä rytäkässä ilmeisesti revähdytti takareitensä. Vaikka revähdys ajan myöten parani, takaliike oli muuttunut ja autoon hyppääminen oli vaikeaa. Hierontakäynnit tuottivat aina hetkittäistä apua, mutta paras apu Hipulle tuntui olevan kraniosakraalihoidot, hoitomuoto jossa pehmeällä kosketuksella vapautetaan kehon jännityksiä ja epätasapainoisuuksia. Hoitojen tueksi aloin etsiä ja vertailla tarjolla olevia nivelvalmisteita Murren murkinassa ruokatäydennystä hakiessa tutkailin tapani mukaan lisäainehyllyjä ja silmiin osui uusi tuote Flying Dog Healthy Joints Gelatine-kapselit. Tuoteselostetta tutkiessani heräsi kiinnostus sillä tuote tarjosi juuri sitä apua mitä nyt Hipulle tukihoidoksi kaipasin. Healthy Joints gelatine lupasi vähentää mm nivelkipuja, parantaa ja tukee nivelten hyvinvointia sekä edesauttaa nivelrustojen uusiutumista. Tuote lähti siis kokeiluun ja nyt on purkillinen käytetty loppuun ja hyvältä vaikuttaa. Liike on rentoa ja hyppääminen luonnistuu. Helppoa todeta, että Flying Dog Healthy Joints Gelatine tulee jatkossakin olemaan Hipun nivelravinne. ps Kapselit myös ilmeisesti tuoksuvat koiran nenään miellyttäviltä sillä niitä ei ole tarvinnut piilotella ruoan joukkoon ☺