Equibalans BE-liuos 1L Näytä suurempana

Equibalans BE-liuos 1L

VAHVA VITAMIINISEOS SISÄRUOKINTAKAUDELLA ERITYISESTI VALMENNETTAVILLE JA KILPAILEVILLE HEVOSILLE

Tiedot

rating Ei arvosteluja

24,90 €

Add to wishlist

Liuoksen kahdeksan eri B-vitamiinia huolehtivat mm. elimistön energiantuotannosta, lihaskunnosta, ihon ja kavioiden kunnosta, hermoston toiminnasta ja veren punasolujen muodostuksesta. B-vitamiinien tarve lisääntyy erityisest stressitilanteissa. E-vitamiinilla on keskeinen tehtävä lihasten toiminnassa, happiaineenvaihdunnassa, energiantuotannossa, hormonitoiminnoissa, lisääntymisessä ja vastuskyvyssä. Fyysinen rasitus myös nostaa E-vitamiinin tarvetta. Lihasrasituksessa E-vitamiini parantaa lihasten anaerobista toimintaa, josta varsinkin kilpahevosille on hyötyä. Kilpailusuorituksen jälkeen E-vitamiini helpottaa lihaksistoa palautumaan rasituksesta. BE-vitamiinilisästä on hyötyä myös kantaville tammoille ja varsoille. E-vitamiini nostaa kantavan tamman ternimaidon vasta-ainepitoisuutta, mikä lisää imevän varsan vastustuskykyä ja vahvistaa sen lihaksistoa.

KOOSTUMUS/ml B1-vitamiini 2 mg B2-vitamiini 5 mg Niasiini 10 mg B5-vitamiini 10 mg B6-vitamiini 2 mg B12-vitamiini 30 µg Biotiini 100 µg Koliini 130 mg E-vitamiini 30 mg

ANNOSTUS ml/vrk Varsat 5 ml Kantavat ja imettävät tammat 10 ml Harrastehevoset 5-10 ml Urheiluhevoset 15-20 ml 1 ml=22 tippaa Noudata annostusohjetta.

ERITYISTÄ Sekoitetaan rehuun. Säilytettävä valolta suojattuna huoneenlämmössä.

PAKKAUSKOKO Pullo 1 litra