After drink Näytä suurempana

Flying Dog After Drink Juomajauhe 1,5 kg

  • nopeuttaa palautumista suorituksen jälkeen
  • täydentää lihasten energiavarastoja
  • estää lihasten katabolisen tilan
  • ylläpitää koiran normaalia aktiviteettitasoa
  • palauttaa elimistön tasapainon suorituksen jälkeen

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 6

53,90 €

35,93 € / Kg

Add to wishlist

Flying Dog After Drink proteins & sacharides - juomajauhe on palauttava proteiini-hiilihydraatti –jauheseos (23% proteiinia), jolla on anabolisia vaikutuksia. Se sisältää tasapainoisen sekoituksen aminohappoja, B6-vitamiinia ja kaliumia. Se täydentää lihasten ja maksan glykogeenivarastoja ja siten estää lihasten kataboliaa. Lisäksi se sisältää fosfoproteiini-sekoituksen, joka on tärkeiden aminohappojen ja fosfolipidien lähde. Nämä ovat tärkeässä roolissa vahingoittuneiden lihassolujen soluseinämien uudelleenrakennusprosessissa.

Koira, jolle on annettu Flying Dog After Drink -palautusjuomaa harjoittelujakson aikana sekä kilpailun jälkeen on valmis uuteen suoritukseen lyhyemmässä ajassa verrattuna koiriin, jotka eivät ole saaneet After Drink -juomaa. Palautusjuomaa nauttineiden korien energiataso palautuu ja hengitys normalisoituu nopeammin.

Jauhe on helposti imeytyvä, eikä se kuormita ruuansulatusta kuten kuivaruoka. Se tukee ja vahvistaa kilpakoiran hyviä ominaisuuksia, kuten sitkeyttä ja nopeutta. Tuote sopii agilityyn, valjakkokoiraurheiluun sekä kaikkiin koiraurheilulajeihin, joissa vaaditaan maksimaalista suorituskykyä.

Flying Dog After Drink -palautusjuoman hyviä ominaisuuksia on käytetty myös tukemaan sairaiden eläinten kuntoutumista. Tuotteen valmistusmaassa Tšekeissä on erinomaisia kokemuksia ravintopitoisen juomasekoituksen käytöstä koirilla, jotka kieltäytyvät muusta ruuasta tai koirilla, jotka ovat olleet vaikeassa leikkauksessa tai muussa toimenpiteessä. Tuotetta on myös käytetty nartuilla synnytyksen jälkeen.

Tuote on menestyneiden kilpakoirien testaama.

Valmistaminen ja annostus: 

10-15 min suorituksen jälkeen: sekoita 10g jauhetta 10 painokiloa kohti 150-200ml kylmään veteen. Rankan suorituksen jälkeen suositellaan 2 annosta/päivä.

Pakkauksesta (1500g) riittää 75 annosta (20kg painava koira).

20ml mittalusikka = 10g After Drink -jauhetta

RAVINTOSISÄLTÖ (100 G):

Energiasisältö kJ / kcal 1600 / 381

Proteiinit g 23,0
Hiilihydraatit g 66,0
Rasvat g 3,0

VITAMIINEJA (100 g):

Rasvoja mg 4,5
B1 mg 0,6
B2 mg 1,8
B6 mg 2,0
B12 μg 0,002
C mg 30,0
Foolihappo μm 0,07
Pantotheenihappo mg 7,2
Niasiini mg 7,2
Biotiini mg 0,1

KIVENNÄISAINEITA (100G):

Natrium mg 350,00
Kalium mg 900,00
Kalsium mg 600,00
Magnesium mg 60,00
Fosfori mg 590,00
Sinkki mg 2,00
Seleeni mg 0,002

AINESOSAT:

Maitojauhe, maltodekstriini, sakkaroosi, munanvalkuainen, emulgointiaineet: soijalesitiini, kasviöljy, vitamiineja (ks. taulukko). Kivennäis- ja hivenaineet ovat osa proteiineja ja sakkarideja.

Varoitus Älä käytä, jos koirallasi on todettu munuaissairaus.

SÄILYTYS: Säilytetään kuivassa alle 25°C lämpötilassa. Tuote säilyy pakkauksen avaamisen jälkeen 4 kuukautta.

KÄYTTÖKOKEMUSIA:

"Minulta on paljon kyselty että mitä tarjoan koiralleni heti suorituksen jälkeen. Minun koirani käyttävät Flying Dog palautumisjuomaa. Aina harjoitusten jälkeen ne kirjaimellisesti hotkivat kulhollisen Flying Dog Palautumisjuomaa. Ennen ne makasivat väsyneinä noin tunnin kilpailun jälkeen, mutta saatuaan Flying Dog Palautumisjuomaa, ne ovat nykyisin valmiina uuteen koitokseen jo puolentunnin levon jälkeen. Kiitos Flying Dog palautumisjuoman nykyisin koirani palautuvat huomattavasti nopeammin. Myös siitä tietää että juoma sopii koirille, koska ne syövät ongelmitta ja hyvällä ruokahalulla vaikka suorituksesta on kulunut aikaa ainoastaan yksi tunti. Haluan vakuuttaa, että minä olen tarjoillut Flying Dog palautumisjuomaa koirilleni jo kauan ja olen siihen hyvin tyytyväinen." - Dáša NešněrováKirjoita arvostelu.


Maistuva palautusjuoma
Tiinamari h. on 2018-04-23Otimme käyttöön Flying Dogin lisäravinteet agilitykoirilleni, enkä voi olla muuta kun tyytyväinen tuotteisiin. Ensimmäinen iso plussa on After Drinkin maistuvuus, koska lisäravinteita on hieman haastava juottaa koiralle, mikäli se ei niitä suostu juomaan. Tämä kuitenkin maistui meidän koko porukalle (papillon, mudi, bc) erittäin hyvin! Huomasin myös selkeän eron koirien palautuksessa viimeisimmän valmennusleirin aikana / jälkeen. Toinen valmennuspäivä vedetiin täysin samalla moottorilla, kun ensimmäinenkin, eikä koirat olleet leirinkään jälkeen mahdottoman uupuneita. Suosittelen!
After drink - loistava tuote
Liisa T. on 2018-10-16Käytän agilitykoirillani sekä treeneissä, että kisoissa. Erinomainen tuote!
Meidän lauman Luottotuote!
Heidi L. on 2018-03-14Valjakkourheilussa koirani ovat ympäri vuoden kovalla treenillä ja kisakaudet ovat hyvinkin tiukkoja. Flying Dogin ravinteet ovat meidän ehdoton "raamattu", sillä näkyvät tulokset ovat selkeät ja ero entiseen huomattava. Recovery drinks on toiminut harjoittelun yhtenä kulmakivenä meillä jo vuoden verran. Aikaisemmin palautumisen alkamiseen on mennyt jopa tunteja, mutta nyt palautuminen alkaa jo maaliviivalta kiitos hyvän mineral drinks nesteytyksen ja recovery drinksin. Koirani ovat lähes hetkessä valmiita uuteen koitokseen. Tämä on todella vakuuttava tuote, sillä vaikutukset on nähtävissä heti ja tämä näkyi myös tulostasossamme tehdessämme parhaimman kautemme niin sulalla maalla, kuin lumellakin tuotteiden käytön aloituksesta. Suosittelen lämpimästi jokaiselle urheilevalle koiralle!
Flying Dog After Drink Juomajauhe 1,5 kg
Jonna K. on 2017-06-29Flying Dog After Drink Juomajauhe on meillä käytössä niin treeneissä kuin kilpailuissakin palautumisen tueksi. Maistuu kahdelle koirallemme paremmin kuin hyvin!
Hyödyllinen!
Tiina A. on 2017-03-27Varmasti hyödyllinen tuote urheilukoiran kisapäiviin ja treeniin. Kannattaa tilata porukassa jos ei omista laumaa. Muuten ehtii pilaantua sillä pakkauskoko iso. Hyvä tuote kyllä! Tilaan uudestaankin.
Maistuva palautusjuoma
Sini H. on 2016-07-04Palautusjuoma sekoittuu veteen hyvin ja maistuu myös nirsoilevalle koiralle. Olen käyttänyt tuotetta yhdessä Flying Dog mineral drinkin kanssa ja koirat tuntuvat olevan energisiä ja aktiivisia.