Canilyth 250g Näytä suurempana

TILAUSTUOTE Eclipse Canilyth 250g

TOIMITUSAIKA N. 2-4 VIIKKOA

Canilyth on elektrolyyttijauhe eli suolavalmiste, koirille. Se on erinomainen apu harrastus- ja työkoirille. Sopii myös koirille, joilla on ripuli tai koirille, jotka matkustavat pitkään autossa kuumina kesäpäivinä. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Koirat evät hikoile kuten me ihmiset, mutta silti ne kuluttavat myös elektrolyyttejä jotka erittyvät virtsan ja ulosteen mukana. Kuumalla ilmalla, ripulia sairastaessa tai kovassa rasituksessa koira menettää paljon nestettä ja elektrolyyttejä. Normaaliruokinnasta poikkeava niukka ruokavalio voi estää koiraa saamasta normaalia määrää elektrolyyttejä jolloin Canilyth palauttaa nestehukan yhteydessä elimistöstä menetetyt suolat ja auttaa täydentämään koiran elektrolyyttivarastot. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita. 

Elektrolyytit ovat suoloja, joita on veressä ja kehon eri kudoksissa. Kovassa valmennuksessa ja kilpailuissa, stressaavissa tilanteissa ja kuumalla ilmalla keho menettää suuria määriä elektrolyyttejä, jotka tulisi korvata mahdollisimman nopeasti. Nesteen ja elektrolyyttien vajaus voi johtaa hermoston häiriöihin ja näin heikentää lihasten toimintaa sekä alentaa suorituskykyä huomattavasti. Elektrolyyttitasapainon raju heittelehtiminen voi pahimmassa tapauksessa olla koiralle hengenvaarallista. Normaalisti tasapainoinen ruokavalio sisältää riittävän määrän koiran tarvitsemia elektrolyyttejä. Kuitenkin stressin tai sairauden sekä kovan rasituksen yhteydessä voi elektrolyyttien tarve vaatia täydennystä. 

Koostumus: Kaliumkloridi, inuliini, natriumkloridi, kalsium aminohappokelaatti, magnesium aminohappokelaatti. 

Lisätty per kg/2.5 g: Aminohapot: Glysiini 84 g/252 mg 

Ravintoainekoostumus: Kalium 17.5 %, natrium 6.1 %, kloridi 25.3 %, kalsium 0.47 %, magnesium 0.31 %, fosfori 0 %.

Annostus: Kolme grammaa ripotellaan ruokaan tai sekoitetaan juomaveteen kahdesti päivässä. Koirilla, jotka saavat elektrolyyttejä, tulee aina olla raikasta vettä saatavilla. Annosmitta = 1 g 

Sopii lisättäväksi juomaveteen esim. matkalla kuumina päivinä tai ripulin yhteydessä.  

Elektrolytblandning för arbetande hundar. Lämplig även i samband med resor under varma dagar och i samband med diareé. Optimerad mot de elektrolyter som avges vid ansträngning/hög värme.  Innehåller de viktigaste elektrolyterna i väl avvägd sammansättning. 250 g = 41 dagsgivor vid 6g/dag för hund på 20 kg.

Dosering: Tre dosmått två gånger dagligen strös över foder eller blandas med vatten. Kom ihåg att alltid ge friskt vatten till hundar som äter elektrolyter. 1 dosmått = 1 g 

Sammansättning: Kaliumklorid, inulin, natriumklorid, kalcium aminosyrakelat, magnesium aminosyrakelat 

Tillsatser per kg /per 2,5 g: Aminosyror: Glycin  84 g/252 mg 

Analytiska beståndsdelar: Kalium 17,5 %, natrium 6,1 %, klorid 25,3 %, kalcium 0,47 %, magnesium 0,31 %, fosfor 0 %

Lämplig även i samband med resor under varma dagar och i samband med diareé.