Biosynov Complex 250 tbl Näytä suurempana

Eclipse Biosynov Complex 250 tbl

Biosynov Complex on ravinnelisä ikääntyville ja kovassa rasituksessa oleville koirille. Se auttaa ylläpitämään nivelten ja lihaksiston optimaalisen toimintakyvyn. Se sisältää glycosaminoglykageenia joka auttaa ravinteiden nopeaa kuljetusta mm. nivelissä, nivelrustoissa ja jänteissä.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

22,90 €

Add to wishlist

Biosynov Complex sisältää myös antioksidantteja, E- ja C- vitamiinia sekä lesitiiniä jotka ovat erityisen tärkeitä lisääntyneessä lihasaktiviteetissa. Yhdessä näiden aineiden kanssa kurkuma auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia tulehduksia. Tuote on valmistettu laboratoriovalvonnassa ja kaikki siinä käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman korkealaatuisia. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita. Biosynov Complex on auttanut jo tuhansia koiria parempaan elämänlaatuun. Jopa vaikeita lonkkanivel- sekä selkäongelmia on voitu lievittää tällä lisäravinteella. BiosynovComplex on myös edullinen käyttää, purkki sisältää 250 tablettia, annostus on yksi tabletti kahdeksaa painokiloa kohden. Eläinlääketieteentohtori Timo Talvio suosittelee potilailleen Biosynov Complex lisäravinnetta. Huom! Biosynov Complex sopii myös nuorille koirille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä sekä lihaksistoa kasvuvaiheessa. 

Koostumus: Kurkuma 30.0%, dikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, inuliini, mikrokristalliselluloosa ja piioksidi. 

Lisätty per kg/0.65 g: Vitamiinit: E 300 C-vitamiini (askorbiinihappo) 13 100 mg/8.5 mg, Ea 700 E-vitamiini E 4 200 mg/2.7 mg

Ravintoainekoostumus: Raakaproteiinia 5%, hehkutusjäännös 4,5%, raakarasvat ja raakaöljyt 4.4% ja raakakuitu 2.2 %

 

Biosynov Complex- tabletter, kompletterande fodertillskott för äldre hundar samt hundar som utsätts för hård ansträngning. 

Dosering: 1 tablett/dag per 8kg kroppsvikt. OBS! Blandas väl i fodret. Tabletterna kan krossas och därefter blandas i fodret. Detta bör ske i direkt anslutning till utfodringen då innehållet i tabletterna bryts ner i luft och ljus.  

Sammansättning: Gurkmeja (30%), glukosamin, dikalciumfosfat, magnesiumstearat, inulin, microkristallin cellolusa, kiseldioxid. 

Tillsattser per kg/per 0,65g: Vitaminer: E300 Vitamin C 13100mg/8,5mg, Ea700 Vitamin E 4200mg/2,7mg 


Analytiska beståndsdelar: Råprotein 5%, råaska 4,5%, Råfett och råoljor 4,4%, växttråd 2,2%