BioGlucomin 150g Näytä suurempana

Eclipse BioGlucomin 150g

Bioglucomin on täydennysravinto nivelnesteen ja -ruston hyvinvointiin sekä uusiutumiseen. Se on tarkoitettu ensisijaisesti urheilukoirille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen. Bioglucominissa lääkeainelaatua olevat glucosamiini, L-metioniini, kalsiumascorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

28,90 €

Add to wishlist

Nämä aineosat yhdessä Bioglucominin sisältämän imeytymistä edistävien inuliinin sekä oligofruktoosin kanssa edesauttavat nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista. Bioglucomin on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon. Bioglucomin on auttanut jo satoja koiria parempaan elämänlaatuun. Glucosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Monet eläinlääkärit, mm. eläinlääketieteentohtori Timo Talvio suosittelee potilailleen Bioglucomin lisäravinnetta. Tuote sopii myös nuorille koirille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä kasvuvaiheessa. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita. 

"Ote, Eläinlääketieteen tohtorin Timo Talvion tekstistä Bioglugominista:

Bioglucominin sisältämä glukosamiini on nivelille välttämätön aine, sillä se on osa normaalia nivelnestettä ja nivelrustoa. Elimistö pystyy muodostamaan glukosamiinia glukoosista rajallisen määrän. Glukosamiinin muodostuminen elimistössä saattaa olla rasitukseen nähden liian vähäistä tai se voi olla häiriintynyt, kuten esimerkiksi nivelrikkopotilailla. Tällöin glukosamiinin lisääminen ravintoon on välttämätöntä nivelten normaalin toiminnan ylläpitämiseksi.  Glukosamiini imeytyy suunkautta annettuna nopeasti ja lähes täydellisesti kulkeutuen tehokkaasti niveliin. Vain pari prosenttia poistuu ulosteen mukana. Glukosamiinilla on myös nivelruston ehkäisevä vaikutus. Samoin kuin se estää rustoa hajottavien entsyymien toimintaa. Glukosamiinilla on siis nivelrikon syntyä ehkäisevä vaikutus. Nivelrikon hoidossa glukosamiinin vaikutus on luonnonmukaisempi ja turvallisempi kuin tulehduskipulääkkeiden. Kivulloisia niveltulehduksia hoidettaessa, voidaan glukosamiinia käyttää yhdessä tulehduskipulääkkeiden kanssa. Glukosamiinin kipua poistava vaikutus alkaa vasta noin 2 viikon kuluessa, jolloin tavanomaisten tulehduskipulääkkeiden annostus voidaan pienentää tai jopa lopettaa kokonaan."
 

Koostumus: Glukosamiini HCI 47 %, Inuliini/Oligofruktoosi. 

Lisätty per kg/3 g: Vitamiinit: E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti) 16.5 g/49.5 mg Aminohapot: 3.1.1 Metioniini 67 g / 201 mg Hivenaineet: E 5 Mangaani (mangaanisulfaatti) 2.5 g / 7.5 mg 

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 6.5 %, hehkutusjäännös 1 %, raakarasva ja raakaöljyt 0.1 %, raakakuitu 0.1 %.

 

Högkoncentrerad glukosamin med inulin och oligofructose. Näringstillskott för den aktiva hunden samt för äldre hundar. 150 g = 50 - 100 dagsgivor.

Annostus/Dosering:
Pieni koira/liten hund: 2 g päivässä/ hund 2 g dagligen. Keskikokoinen koira/medelstor hundn: 3 g päivässä/ 3 g dagligen. Iso koira/stor hund: 4 g .päivässä/4 g dagligen.

Sekoitetaan ruokaan juuri ennen sen antamista. / Suurin sallittu annostus on kaksinkertainen päiväannos.

Blandas i maten i direkt anslutning till utfodringen. För att ej överskrida högsta tillåtna halter av fodertillsatser får utfodras med högst dubbel rekommenderad mängd.

Annosmitta = 1 g/ 1 dosmått = 1 g