BioGlucomin 150g Näytä suurempana

Eclipse BioGlucomin 150g

Bioglucomin on täydennysravinto nivelnesteen ja -ruston hyvinvointiin sekä uusiutumiseen. Se on tarkoitettu ensisijaisesti urheilukoirille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

25,90 €

Add to wishlist

Bioglucominissa lääkeainelaatua olevat glucosamiini, L-metioniini, kalsiumascorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. Nämä aineosat yhdessä Bioglucominin sisältämän imeytymistä edistävien inuliinin sekä oligofruktoosin kanssa edesauttavat nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista. Bioglucomin on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon.

Bioglucomin on auttanut jo satoja koiria parempaan elämänlaatuun. Glucosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Monet eläinlääkärit, mm. eläinlääketieteentohtori Timo Talvio suosittelee potilailleen Bioglucomin lisäravinnetta. Tuote sopii myös nuorille koirille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä kasvuvaiheessa. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita.

Koostumus: Glukosamiini HCI 47 %, Inuliini/Oligofruktoosi. Lisätty per kg/3 g: Vitamiinit: E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti) 16.5 g/49.5 mg

Aminohapot: 3.1.1 Metioniini 67 g / 201 mg Hivenaineet: E 5 Mangaani (mangaanisulfaatti) 2.5 g / 7.5 mg

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 6.5 %, hehkutusjäännös 1 %, raakarasva ja raakaöljyt 0.1 %, raakakuitu 0.1 %.