Chia De Cracia chia-siemenet 350g Näytä suurempana

Chia De Gracia chia-siemenet 350g

Chiassa on korkea rasvahappopitoisuus, joka edistää hevosen ja/tai koiran terveen ihon ja kiiltävän karvan saavuttamista. Omega-rasvahapot ovat tärkeitä myös nivelten hyvinvoinnille.

Tarkista myymäläsaatavuus suoraan myymälästä

Tiedot

rating Ei arvosteluja

7,90 €

Add to wishlist

Chia sisältää reilusti hyvälaatuista proteiinia ja on hyvä valkuaislisäChia sisältää koirille ja hevosille tärkeitä aminohappoja.

Chiassa on runsaasti kuitua ja geelintyvän ominaisuuden ansiosta se edesauttaa suoliston terveyttä ja vatsan toimintaa.

Riittävä kuidunsaanti on tärkeää hevosen / koiran nestetasapainon ylläpitämiseksi. Paksusuolessa olevat kuidut sitovat nestettä elimistön tarpeisiin. Chiageeli toimii urheilugeelin tavoin vapauttaen nestettä ja ravinteita elimistön käyttöön hitaasti.

 Chia-siemenet sisältävät runsaasti kivennäisaineita, kuten magnesiumia, joka  lieventää myös stressiä ja jännittyneisyyttä.
 

Chian käyttö hevosille/ koirille: mm. vatsavaivoihin, hiekan poistoon, ihon hyvinvointiin, karvan ja jouhien terveyteen, veren sokerin tasaamiseen, yleisen ravitsemustilan täydentämiseen.


Annostus:

Koirat: 1 tl - 2 rkl / pvä (isot/pienet koirat). Siemenet suositellaan murkattavaksi huhmareessa tai blenderissä ravintoaineiden imeytymisen varmistamiseksi. Koiran suolisto melko lyhyt, eikä kykene tehokkaasti sulattamaan kokonaista siementä.

Hevoset ( 500 kg): 0,5 dl - 1,2 dl pvä. Hiekanpoistoon max. 2 dl korkeintaan kahden viikon ajan.

 

Lue lisää chian hyödyistä: Chian kymmenen hyötyä hevoselle / koiralle

 

Kasvitieteellinen puhtaus 99,9%.

Pakattu Suomessa.