Chia De Cracia 100% kuivattu inkivääri 350g Näytä suurempana

Chia De Gracia 100% kuivattu inkivääri 350g

Inkivääri sisältää kapsaisiinia, beta-karoteenia, kurkumiinia, salisylaattia ja kaffeiinihappoa, jotka kaikki vähentävät kipua ja tulehdusta.

Tarkista myymäläsaatavuus suoraan myymälästä

Tiedot

Average rating: 4/5 - Number of reviews: 1

14,90 €

Add to wishlist

Inkivääri sisältää kapsaisiinia, beta-karoteenia, kurkumiinia, salisylaattia ja kaffeiinihappoa, jotka kaikki vähentävät kipua ja tulehdusta. Inkivääri on yksi luonnon parhaita lisäravinteita erilaisia hevosen / koiran tulehdustauteja vastaan ja nivelten liikkuvuuden tukemiseen.

Inkivääri poistaa nestettä ja vähentää turvotuksia. Inkiväärin sisältämät karvasaineet lisäävät hevosen / koiran ruuansulatusnesteiden ja syljen eritystä, ja tästä syystä inkiväärillä voidaan tukea ruuansulatusta. Inkivääristä voi olla apua myös hevosten ja koirien astman ja allergioiden hoidossa ja sitä voidaan käyttää flunssaisen olon helpottamiseen. Inkiväärillä on myös elimistöä puhdistavia ominaisuuksia. Inkivääri laajentaa pintaverisuonia ja lisää samalla verenkiertoa.

Käyttö hevoselle / koiralle kannattaa varovasti pienellä annostuksella ja nostaa väitellen 1- 3 rkl päiväannokseen. Inkivääri on antibioottinen kasvi, joten se kannattaa antaa kuureina. Ei suositella kantaville tai imettäville tammoille.


Kirjoita arvostelu.


Apua flunssaan
Rosa O. on 2017-06-27Tuotteesta tuntui olevan apua lievän kennelyskän hoidossa. Nenän vuotaminen ja yskiminen vähenivät molemmilla koirilla tuotteen käytön aloittamisen jälkeen. Koirat myös söivät mukisematta lihan joukkoon sekoitetun jauheen, vaikka jauhe omaan nenään haisi todella voimakkaalta. Koirani eivät tosin ole nirsoja, joten maittavuutta on niiden kohdalla vaikea arvioida.