Mineral drink Näytä suurempana

Flying Dog Mineral Drink Juomajauhe 900 g

  • tukee kehon nestetasapainoa sekä tarvittavien kivennäisaineiden ja vitamiinien saantia
  • ylläpitää energiavarastoja
  • vähentää väsymystä ja lisää suorituskykyä
  • suojaa väsähtämistä ja lihaskramppeja vastaan
  • parantaa yleiskuntoa
  • ihanteellinen päivittäisen nestetasapainon tukemiseen

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 6

29,90 €

33,22 € / Kg

Add to wishlist

Flying Dog Mineral Drink juomajauhe on täydellinen koiran päivittäiseen nesteytykseen. Juoma on rikastettu vitamiineilla sekä tarvittavilla ioneilla, joilla on kyky sitoa nestettä ja kuljettaa vesi elimiin ja lihaksiin. Käytännössä Flying Dog Mineral Drink -kivennäisjuomaa käytetään nesteyttämään koiraa minkä tahansa fyysisen harjoittelun aikana sekä kuumalla ja helteisellä säällä (sopii esim. canicross-, agility-, ratajuoksu- ja pelastuskoiraharjoituksiin sekä vahti- ja vartiokoirille).

Se on myös ihanteellinen nestetankkaus koiravaelluksen aikana. Elimistö saa vettä ja kivennäisaineita oikeassa suhteessa, minkä ansiosta solut voivat hyödyntää vesivarastoja mahdollisimman hyvin.

Koirat tottuvat Flying Dog Mineral Drink -kivennäisjuomaan nopeasti ja ne juovat sitä usein suurempia määriä pelkkään veteen verrattuna. Tämän vuoksi Flying Dog Mineral Drink- juoman käyttö kannattaa aloittaa harjoittelujakson aikana ennen kilpailukautta.

Suosittelemme tuotteen käyttöä kilpakoirille ympäri vuoden. Koirille, jotka eivät kilpaile aktiivisesti Mineral Drink toimii erinomaisesti kuumien kesäpäivien nestetäydentäjänä.

Kilpakoirien testaama.

Valmistaminen ja annostus:

Tavalliseen nesteytykseen

5g jauhetta (10 painokiloa kohti) sekoitettuna 400-500 ml vettä

Kilpailutilanteessa

7g jauhetta (10 painokiloa kohti) sekoitettuna 400-500 ml vettä

Vaativissa olosuhteissa ja lämpötiloissa suositellaan kahta annosta päivässä.

Vinkki! Juoman voi tehdä valmiiksi aamulla ja tarjota illalla ilman, että laatu kärsisi!

RAVINTOSISÄLTÖ (100 g jauhetta):

Energiasisältö kJ / kcal 1610 / 383
Proteiinit g 0,5
Hiilihydraatit g 90
Rasvat g <0,1

VITAMIINEJA (100 g):

E mg 10,80
B1 mg 1,00
B2 mg 1,50
B6 mg 1,30
B12 μg 4,00
C mg 165,00
Foolihappo μm 140,00
Pantotheenihappo mg 6,50
Niasiini mg 16,00
Biotiini mg 0,13

KIVENNÄISAINEITA (100 g):

Natrium mg 550,00
Kalium mg 210,00
Kalsium mg 120,00
Magnesium mg 90,00
Fosfori mg 160,00
Rauta mg 2,00
Kupari mg 0,10
Mangaani mg 0,40
Sinkki mg 2,20
Jodi μg 30,00

AINESOSAT:

Sakkaroosi, glukoosi, maltodekstriini, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, magnesiumsitraatti, natriumsitraatti, kalsiumlaktaatti, natriumkloridi, luontaisia ja luontaisenkaltaisia aromeja, kaliumsitraatti, vehnäproteiini, sitruspektiini, betakaroteeni, vitamiinit, kaliumkloridi, emulgointiaineet: soijalesitiini, rautasulfaatti, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, kaliumjodidi

KÄYTTÖKOKEMUSIA:

"Koirat, kuten mikä tahansa muukin elävä organismi, tarvitsevat päivittäin riittävän määrän vettä voidakseen hyvin. Koirista näkee erityisen helposti jos ne ovat hyvin nesteytettyjä. Ne ovat iloisia, reippaita ja pystyvät harjoittelemaan hyvin. Heti kun aloin käyttämään Flying Dog Mineraalijuomaa, niin huomasin kuinka hyvä tuote on. Se paransi koirieni nestetasapainoa selvästi ja siksi rupesinkin heti suosittelemaan Flyin Dog Mineraalijuomaa kaikille ystävilleni, tutuilleni ja kilpakumppaneilleni. On olemassa huomattava ero juoko koirasi pelkkää vettä vai vettä missä on mineraaleja. Flying Dog Mineraalijuoma rikastuttaa vettä ja näin ollen nesteyttää koiraasi huomattavasti paremmin. Viimeinen annos Mineraalijuomaa on hyvä ottaa neljä tuntia ennen suoritusta. Koirani käyttävät Flying Dog Mineraalijuomaa harjoituspäivinä, sekä kesällä jokaisena päivänä. Kuumana kesäpäivänä nestetasapainosta huolehtiminen on näet myös erityisen tärkeää. Joskus kun teemme intervalliharjoitteita tarjoamme Mineraleja jopa kesken harjoituksen, ennen radan viimeistä kilometriä." - Dáša NešněrováKirjoita arvostelu.


Toimiva tuote kisareissuille
Tiinamari h. on 2018-07-13Mineral drink on ollut erittäin hyvä tuote pitkille kisareissuille sekä raskaille valmennuspäiville. Koirat ovat jaksaneet pidemmätkin reissut mutkattomasti ja energiatasapaino on ollut kohdillaan myös helteisinäkin päivinä.
Vetokoirilla testattu
Heidi L. on 2018-03-14Mineral drinks on meillä päivittäisessä käytössä. Kilpailemme fyysisesti erittäin rankan lajin parissa, missä optimaalinen nesteytys on avain asemassa erityisesti suorituksen aikana. Mineral drinks on selkeästi parantanut koirieni jaksamista ja suoritustehoa. Sen kuljettamien tärkeiden ravinto- ja kivennäisaineiden ansiosta keho kykenee maximaaliseen suoritukseen ja auttaa suorituksen jälkeisen palautumisvaiheen alkua ehkäisten myös kramppeja ja jumien syntymistä.
Flying Dog Mineral Drink Juomajauhe 900 g
Jonna K. on 2017-06-29Flying Dog Mineral Drink on meillä käytössä aina harjoituksissa sekä kilpailuissa. Mineral Drink on käytössä myös kuumina kesäpäivinä, sillä se maistuu erittäin hyvin koirilleni.
Mineral drink
Tiina A. on 2017-03-27Ostin koiralleni jota on hankala saada juomaan kisoissa. Toivon tuotteen tukevan kisa-ja treeni jaksamista. Pakkaus kestää todella kauan ainakin mini/medi koiralla! Ostan uudestaankin.
Helpottaa juottoa ja antaa energiaa
Sini H. on 2016-07-04Sekoittuu hyvin veteen. Maistuu koirille kohtuullisen huvin ja helpottaa treenejä edeltävää juottoa kun koirat juovat lientä mielellään. Yhteiskäytössä Flying Dog -palautusjuomajauheen kanssa koirat ovat aktiivisia ja palautuvat hyvin rasituksesta. Hyvin juoneina turkikkaat huskytkin tuntuvat kesälläkin virkeiltä.
FH-koira Hippu - Tuotetestaus
Sirpa A. on 2016-08-09Otin keväällä testaukseen Flying Dog Mineral Drink-juomajauheen ja juoma on siitä asti ollut lähes päivittäin osana koirani nesteytystä. Harrastuksemme on erikoisjälki ja peltoharjoitteita tehdään mahdollisimman monipuolisesti niin kelien, pohjien kuin matkojen suhteen. Koiralle hyvin maistuvaa juomaa tarjoan sekä ennen että jälkeen treenien. Olen ilokseni huomannut koirani kestävyyden parantuneen ja palautuminen harjoitteista on ollut nopeampaa. Koira on mielestäni ollut myös aiempaa pirteämpi. Lämpimästi voin suositella Flying Dog Mineral Drink juomajauhetta!