Mineral drink Näytä suurempana

Myynnissä vain myymälässämme

Flying Dog Mineral Drink Juomajauhe Annospussi 10 g / 25 kpl

  • tukee kehon nestetasapainoa sekä tarvittavien kivennäisaineiden ja vitamiinien saantia
  • ylläpitää energiavarastoja
  • vähentää väsymystä ja lisää suorituskykyä
  • suojaa väsähtämistä ja lihaskramppeja vastaan
  • parantaa yleiskuntoa
  • ihanteellinen päivittäisen nestetasapainon tukemiseen

Tiedot

rating Ei arvosteluja

22,90 €

Add to wishlist

Flying Dog Mineral Drink juomajauhe on täydellinen koiran päivittäiseen nesteytykseen. Juoma on rikastettu vitamiineilla sekä tarvittavilla ioneilla, joilla on kyky sitoa nestettä ja kuljettaa vesi elimiin ja lihaksiin. Käytännössä Flying Dog Mineral Drink -kivennäisjuomaa käytetään nesteyttämään koiraa minkä tahansa fyysisen harjoittelun aikana sekä kuumalla ja helteisellä säällä (sopii esim. canicross-, agility-, ratajuoksu- ja pelastuskoiraharjoituksiin sekä vahti- ja vartiokoirille).

Se on myös ihanteellinen nestetankkaus koiravaelluksen aikana. Elimistö saa vettä ja kivennäisaineita oikeassa suhteessa, minkä ansiosta solut voivat hyödyntää vesivarastoja mahdollisimman hyvin.

Koirat tottuvat Flying Dog Mineral Drink -kivennäisjuomaan nopeasti ja ne juovat sitä usein suurempia määriä pelkkään veteen verrattuna. Tämän vuoksi Flying Dog Mineral Drink- juoman käyttö kannattaa aloittaa harjoittelujakson aikana ennen kilpailukautta.

Suosittelemme tuotteen käyttöä kilpakoirille ympäri vuoden. Koirille, jotka eivät kilpaile aktiivisesti Mineral Drink toimii erinomaisesti kuumien kesäpäivien nestetäydentäjänä.

Kilpakoirien testaama.

Valmistaminen ja annostus:

Tavalliseen nesteytykseen

5g jauhetta (10 painokiloa kohti) sekoitettuna 400-500 ml vettä

Kilpailutilanteessa

7g jauhetta (10 painokiloa kohti) sekoitettuna 400-500 ml vettä

Vaativissa olosuhteissa ja lämpötiloissa suositellaan kahta annosta päivässä.

Vinkki! Juoman voi tehdä valmiiksi aamulla ja tarjota illalla ilman, että laatu kärsisi!

RAVINTOSISÄLTÖ (100 g jauhetta):

Energiasisältö kJ / kcal 1610 / 383
Proteiinit g 0,5
Hiilihydraatit g 90
Rasvat g <0,1

VITAMIINEJA (100 g):

E mg 10,80
B1 mg 1,00
B2 mg 1,50
B6 mg 1,30
B12 μg 4,00
C mg 165,00
Foolihappo μm 140,00
Pantotheenihappo mg 6,50
Niasiini mg 16,00
Biotiini mg 0,13

KIVENNÄISAINEITA (100 g):

Natrium mg 550,00
Kalium mg 210,00
Kalsium mg 120,00
Magnesium mg 90,00
Fosfori mg 160,00
Rauta mg 2,00
Kupari mg 0,10
Mangaani mg 0,40
Sinkki mg 2,20
Jodi μg 30,00

AINESOSAT:

Sakkaroosi, glukoosi, maltodekstriini, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, magnesiumsitraatti, natriumsitraatti, kalsiumlaktaatti, natriumkloridi, luontaisia ja luontaisenkaltaisia aromeja, kaliumsitraatti, vehnäproteiini, sitruspektiini, betakaroteeni, vitamiinit, kaliumkloridi, emulgointiaineet: soijalesitiini, rautasulfaatti, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, kaliumjodidi

KÄYTTÖKOKEMUSIA:

"Koirat, kuten mikä tahansa muukin elävä organismi, tarvitsevat päivittäin riittävän määrän vettä voidakseen hyvin. Koirista näkee erityisen helposti jos ne ovat hyvin nesteytettyjä. Ne ovat iloisia, reippaita ja pystyvät harjoittelemaan hyvin. Heti kun aloin käyttämään Flying Dog Mineraalijuomaa, niin huomasin kuinka hyvä tuote on. Se paransi koirieni nestetasapainoa selvästi ja siksi rupesinkin heti suosittelemaan Flyin Dog Mineraalijuomaa kaikille ystävilleni, tutuilleni ja kilpakumppaneilleni. On olemassa huomattava ero juoko koirasi pelkkää vettä vai vettä missä on mineraaleja. Flying Dog Mineraalijuoma rikastuttaa vettä ja näin ollen nesteyttää koiraasi huomattavasti paremmin. Viimeinen annos Mineraalijuomaa on hyvä ottaa neljä tuntia ennen suoritusta. Koirani käyttävät Flying Dog Mineraalijuomaa harjoituspäivinä, sekä kesällä jokaisena päivänä. Kuumana kesäpäivänä nestetasapainosta huolehtiminen on näet myös erityisen tärkeää. Joskus kun teemme intervalliharjoitteita tarjoamme Mineraleja jopa kesken harjoituksen, ennen radan viimeistä kilometriä." - Dáša Nešněrová