Orbilock Dual turvavilkku, kirkas Näytä suurempana

Orbiloc Dual turvavilkku, punainen

Orbiloc Dual turvavilkku on markkinoiden yksi parhaimmista valotuotteista. Orbiloc Dual on vedenkestävä, iskunkestävä ja se kestää pakkasta jopa -40 C. Nyt entistäkin ohuempi, kevyempi ja varmatoimisempi. Armeijan käyttöön kehitetty Orbiloc Safety Light tuo turvallisuutta niin kaupunkiin kuin metsäänkin - koirasi näkyy jopa 5 kilometriin asti.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

24,90 €

Add to wishlist

Orbiloc Safety Light Dual - turvavalon avulla ohikulkijat, autoilijat ja muut ulkoilijat näkevät koirasi helposti ja voit turvallisesti liikkua ulkoillessasi. Lisäksi näet helposti, missä koirasi on, kun se juoksee vapaana pimeässä tai hämärässä. Pitkäkarvaisille ja isoille koirille suositellaan kahta valoa, molemmille puolille pantaa. Voidaan käyttää myös vaatteissa, pyörässä, lastenvaunuissa.

Tuote on helppo asentaa koiran pantaan joko pujottamalla tai mukana tulevalla kumihihnalla tai tarranauhalla. Pakkaus sis. paristot.

Nopeakäyttöinen Orbiloc Clip -solki saatavana lisävarusteena jos valoa on tarpeen siirtää nopeasti pannasta tai vaatteesta toiseen.

- Näkyvyys 5 km
- Vedenpitävä 100 m asti
- Iskunkestävä jopa 100 kg asti
- 3 vuoden takuu
- 2 toimintoa - jatkuva valo ja vilkkuva valo
- Pitkä paristonkesto – 100 tuntia jatkuvalla valolla ja 250 tuntia vilkkuvalla
- Linssin muoto saa valon näkymään 270 asteen katselukulmassa
- Kestää koviakin lämpötiloja, +50°C:sta jopa -40°C:seen

UUSI Dual -malli on entistäkin ohuempi, kevyempi ja varmatoimisempi. Uusi käyttäjäystävällinen toimintovalitsin; ei enää linssin irrotusta ja paristonkääntöä kun haluat muuttaa valaisutapaa – kierrä vain toimintovalitsinrengasta!