Viacutan Plus liuos täydennysrehu 95ml Näytä suurempana

Viacutan Plus -liuos 95ml

Viacutan® Plus on välttämättömien rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmävalmiste, joka ylläpitää koiran ja kissan ihon ja turkin hyvinvointia. Viacutan® Plus:ssa on kurkkuyrtin siemenistä puristettua öljyä ja kalaöljyä sekä luonnollisia antioksidantteja – rosmariinia ja kurkumauutetta.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

39,95 €

Add to wishlist

Viacutan® Plus sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei voi valmistaa itse, joten ne on saatava ravinnosta. Viacutan® Plus sisältää runsaasti kasvi- ja kalaöljyistä peräisin olevaa GLA:a ja muita välttämättömiä rasvahappoja, jotka edistävät ihon ja karvapeitteen hyvinvointia. Lisäksi Viacutan® Plus sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Yksi kapseli tai pumpun painallus (0,6 ml) sisältää:

• Omega-6 rasvahappoja . . . . 295 mg
• GLA. . . . . . . . . . . . . . . . .105 mg
• LA. . . . . . . . . . . . . . . . . .190 mg
• Omega-3 rasvahappoja . . . . 21,5 mg
• EPA. . . . . . . . . . . . . . . . 12,9 mg
• DHA . . . . . . . . . . . . . . . . 8,6 mg
• E-vitamiinia . . . . . . . . . . . . . 10 mg
•Kurkumauutetta . . . . . . . 3000 ppm
• Rosmariiniuutetta . . . . . . .1800 ppm

Annostus

1-2 pumpun painallusta 10 painokiloa kohden päivässä ruuan joukossa tai sen päälle annosteltuna vähintään 8 viikon ajan. Tuote sopii sekä koirille että kissoille.

Viacutan® Plus - salaisuus piilee rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmässä

Viacutan® Plus on välttämättömien rasvahappojen ja antioksidanttien yhdistelmävalmiste, joka ylläpitää koiran ja kissan ihon ja turkin hyvinvointia. Viacutan® Plus:ssa on kurkkuyrtin siemenistä puristettua öljyä ja kalaöljyä sekä luonnollisia antioksidantteja – rosmariinia ja kurkumauutetta.

Optimaalinen rasvahappojen yhdistelmä

Välttämättömät rasvahapot ovat osa solukalvojen rakennetta. Koiran ja kissan ihon solukalvojen rasvahapot ovat peräisin ravinnosta. Sekä omega-6 että omega-3 rasvahappojen on todettu hillitsevän allergisen ihotulehduksen oireita ja näiden rasvahapporyhmien vaikutus on toisiaan täydentävä. Viacutan® Plus -tuotteissa omega-6 ja omega-3 rasvahapot yhdistyvät mahdollisimman optimaalisella tavalla. Korkea GLA-pitoisuus – pieni annos riittää

Viacutan® Plus – täyttä tavaraa loppuun saakka

Viacutan® Plus -pullon ainutlaatuinen rakenne takaa sen, että pulloon ei pääse korvausilmaa, eivätkä rasvahapot pääse härskiintymään, vaikka tuotetta olisi jo käytetty. Tämä varmistaa tuotteen korkean laadun viimeiseen pisaraan.

Viacutan® Plus -liuos on helppo ja siisti annostella

Viacutan® Plus –pullon pumppumekanismin avulla tuotetta on kätevä annostella. Tippalukon ansiosta rasvaista liuosta ei leviä ympäriinsä, joten sitä on myös siisti käyttää.

Viacutan® Plus – teho tutkittu atooppisilla koirilla

Atooppisilla koirilla tehdyssä tutkimuksessa vertailtiin eri rasvahappoyhdistelmien vaikutusta atopiaan. Viacutan® Plus:n GLA (gammalinoleenihappo)-pitoisuus on korkea, jolloin pieni annos kertaannoksena riittää. Tällöin lemmikki saa tarvitsemansa määrän välttämättömiä rasvahappoja, mutta vältytään liialta rasvan antamiselta, joka voi johtaa ylipainoon. Lisäksi pienen kertaannoksen ansiosta tuotteen annoshinta on edullinen. Tutkimuksessa havaittiin, että
• GLA:n (gammalinoleenihapon), EPA:n (eikosapentaeenihapon) ja DHA:n (dokosaheksaeenihapon) yhdistelmä on tehokkaampi kuin yksittäiset rasvahapot vähentämään puolustussolujen aktivoitumista allergisessa reaktiossa.
• Viacutan® Plus vähentää atooppisten koirien kutinaa hillitsevän lääkityksen tarvetta 
• korkea linolihapon (LA) saanti ruoan kautta ei korvaa EPA, GLA ja DHA-lisästä saatavia etuja.

Säilytys: Säilytä pakkaus pystyasennossa voimakkaalta valolta suojattuna alle 25 asteen lämpötilassa. Avattu pakkaus säilyy siinä merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään saakka huoneenlämmössä.

Viacutan Plus pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. 

Tuotteesta vastaa: Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Markkinoija/Marknadsförare: Vetcare Oy, PL/PB 99, 24101 Salo, www.vetcare.fi, vetcare@vetcare.fi