Planet Dog Orbee Snoop Aktivointilelu

Planet Dog Orbee Snoop Aktivointilelu on kestävä, hauska, turvallinen ja myrkytön aktivointilelu, joka tarjoaa lemmikillesi mielekästä puuhasteltavaa pitkäksi aikaa!

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

23,90 €

Add to wishlist

Planet Dog Orbee Snoop Aktivointilelu on kestävä, hauska, turvallinen ja myrkytön aktivointilelu, joka tarjoaa lemmikillesi mielekästä puuhasteltavaa pitkäksi aikaa! Läpikuultava Orbee Snoop houkuttelee puuhastelemaan nameja ulos, sillä ne ovat koko ajan lemmikin nähtävillä. Joustava ja pehmeä Planet Dog Orbee Snoop Aktivointilelu ei kolise lattiaan tai huonekaluihin. Suuresta aukosta saat laitettua namit lelun sisälle ja taitettua sen ikään kuin itsensä sisään, jolloin namien ulos saaminen vaatii pähkäilyä ja ahkeraa työskentelyä. Orbee Snoop Aktivointilelun voi tarvittaessa pestä myös astianpesukoneessa. Lelun korkeus on noin 13cm. 


Kirjoita arvostelu.


Toimii
Merja W. on 2017-11-07Yllättävän kauan koiran mielenkiinto säilyi, tuote on todella kestävä. Sitä ei saa puremalla palasiksi eivätkä namut putoa turhan helposti, mutta kuitenkin palkkio irtoaa sopivin ajoin.