Naturea Kana & Kani 80g Näytä suurempana

Naturea Kana-Kani Säästöpakkaus 32 x 80g

Säästä 3,20€

Naturea Kana-Kani kissoille, jotka rakastavat tuoretta lihaa (onko kissoja, jotka eivät?) Kana ja Kani on suosikkivalinta. naturea Kana-Kani märkäruoka sisältää kaksi kissojen suosikkimakua liemessä, jota ne eivät voi vastustaa.

Tiedot

Average rating: 3.5/5 - Number of reviews: 5

40,00 €

Add to wishlist

Mikä on parasta? Syötät kissaasi biologisesti oikeaoppisella ruoalla:

• Kaksi korkealaatuista proteiinilähdettä

• Parhaat luonnolliset tuoreet ainekset, sisältäen maukasta ja ravinteikasta kanaa ja kania

• Ei sisällä kanojen teurasjätteitä

Naturea Aito Viljaton märkäruoka kissoille on täydellinen ruokasarja neljällä erilaisella ja maukkaalla maulla. Kehitetty kissasi tarpeita ajatellen 90 % tuoreilla ainesosista ja täysin viljattomana. Aito Viljaton Märkäruoka Kissoille tukee kissasi tervettä ja tasapainoista elämää. Monipuolisempaa ruokailukokemusta varten suosittelemme vaihtelua eri kala- ja lihamakujen välillä. Sekoittamalla märkä- ja kuivamuonaa lisäät joka aterian maukkautta.

Koostumus

Tuore kana: 41%

Vesi: 40%

Tuore kananmaksa: 15%

Tuore kani: 4%

Lisäaineet / kg

E-vitamiini 26 mg

Tyypillinen ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen: 9%

Öljyt ja rasvat: 4%

Raakakuitu: 0,5%

Tuhka: 2%

Kosteus: 81%

Saatavissa: 80 g
Lue lisätietoa teknisestä tiedostosta.


Kirjoita arvostelu.


maistatus
Marjo K. on 2017-06-05Haisi kamalalta, koostumus kuiva ja murumainen. Molemmat kissat suostuivat kyllä syömään, mutta ei ollut heidän mielestä herkullista
Ruokatestaus
Pia K. on 2017-06-11Naturea Kana-Kani + muita makuja pääsivät testaamaan meidän kolme maatiaista. Ruuan haju oli hieman voimakas ja koostumus hieman liian kuiva markettiruokaan tottuneille, mutta hyvin maistui kaikille. Suosittelen.
Huippu märkäruokaa
Milja K. on 2017-05-14Pääsimme testiryhmään ja testattavaksi saimme tämän tuotteen. Itse olin todella tyytyväinen lukiessa mitä kyseinen ruoka sisältää ja miten se on tuotettu. Vegaanina arvostan ympäristöystävällistä liharuokien valmistamista. Ruoka maistui erittäin hyvin meidän nirsolle ikääntyvälle kotikissalle. Siitä suuri plussa. Yleensä vain markettien sokerimössöt maistuu mutta niitä en halua syöttää joten laadukkaampi ruoka kun maistuu tuolle on melkein juhlat nostettava pystyyn. Kaikin puolin tämä märkäruoka on meidän kissan sekä omistajan mieleen. Tulemme hankkimaan tätä jatkossakin. suosittelen. P.s tuote sopii myös hammasvaivoista kärsiville. helposti muussattavissa esimerkiksi haarukalla
Naturea kana-kani
Päivi I. on 2017-05-21Meidät valittiin testaamaan Naturea kissanruokia. Tänään maistoimme kana-kani märkäruokaa. Ruoka maistui kahdelle kolmesta kissastamme. Vilho ja Onni tykkäsivät kovasti. Vilholla on herkkä vatsa eikä tämä ruoka aiheuttanut ongelmia ja se on tosi hieno juttu. Purkki oli helppo avata ja annos oli sopiva.
Naturea kana-kani
Tiia M. on 2017-05-22Maistui nirsollekkin kissalle. Koostumus pehmeä vanhankin kissan oli helppoa syödä.