Koiran Emmi-Pet hammashoito Näytä suurempana

Koiran Emmi-Pet hammashoito

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa ja tekee kauniin valkoiset hampaat lemmikillesi ultraäänimenetelmällä.

Hoitoja saatavilla ajanvarauksella kaikista myymälöistä ma-pe klo 10-20 ja la klo 10-18. Ilmoita viestikentässä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä mihin myymälään ajan haluat varata ja otamme sinuun 3 päivän sisällä yhteyttä ja sovimme kanssasi ajan hoitoon.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

60,00 €

Add to wishlist

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa ja tekee kauniin valkoiset hampaat lemmikillesi ultraäänimenetelmällä. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harja liuottaa lähettämällä ultraääntä hampaan pinnalle poistaen hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Lemmikkisi ei tunne ultraäänipuhdistuksen aikana mitään epämiellyttävää.

Emmi-Pet lähettää ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta hampaan pinnalle. Jotta saamme oikean lopputuloksen Emmi-Pet tarvitsee nano-kupla hammastahnan välittäjäaineeksi toimiakseen. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä, sekä estää tulehduksia ja parodontiittia. ILMAN nukutusta !

Emmi-Pet hoidot tehdään koiran ehdoilla. Emmi-Pet sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei mielellään haluta tai pystytä enää turvallisesti lääkkeellisesti rauhoittamaan. (tarvittaessa yhteistyössä eläinlääkärin kanssa, mikäli lääkitystä tarvitaan estämään tulehdusta) Emmi-Pet ei aiheuta doping-varoaikaa. Emmi-Pet ei aiheuta kiillevaurioita ja on turvallinen käyttää myös nuorilla koirilla hammaskiven muodostumisen ehkäisyyn. Ultraäänihammashoito poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti ja tehokkaasti. Hoitotulos kestää 2 kuukaudesta jopa 10 kuukauteen.Suositeltu hoitoväli riippuu siitä kuinka herkästi hammaskiveä yksilölle muodostuu.

Hoito kestää n. 1 tunnin hammaskiven määrästä ja koiran yhteistyökyvystä riippuen. Tarvittaessa suosittelemme useampaa hoitokertaa. Voit tutustuttaa koirasi suun käsittelyyn hieromalla kuonoa ja hampaiden pintoja kevyesti videon näyttämällä tavalla. Tämä helpottaa hampaiden hoitoa ja vahvistaa sinun ja koirasi välistä luottamusta. Tarkista ennen hoitoon tuloa, että koirasi suu on terve, ettet aiheuta koirallesi turhaa kipua. Emmi-Pet ultraäänilaite on tarkoitettu ennaltaehkäisyyn. Emmi-Pet ultraääni nimenomaan ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta, se ei tarkoita, että me hoidamme sitä lääketieteellisesti. Eläinlääkärit hoitaa parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa.

Me autamme mielellämme ja ohjaamme sinut oikeanlaisen hoidon piiriin, jotta koirasi saa terveen ja puhtaan suun.

Kaikki Emmi-Pet hoitajamme ovat käyneet hyväksytyn koulutuksen ja saaneet koulutuksesta vaadittavan sertifikaatin.