Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Tuotemerkit 129 tuotemerkkiä

/sivu
Näytetään 25 - 36 / 129 tuotteesta
 • Criollo

  Kotimaiset Criollo-rehut on tehty ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka takaavat tuotteiden laadukkuuden. Criollo-rehuissa pitoisuudet ovat kohdallaan, etkä maksa turhasta.Criollo-rehuissa on markkinoiden parhaat pitoisuudet - vertaile!

  Yli 40 vuoden hevoskokemuksemme perusteella olemme todenneet, että yksinkertainen ruokinta on myös edullinen, kun tuotteet ovat laadukkaat, eikä hevoselle syötetä mitään turhaa purkeista ja purnukoista!

  Criollo-tuotteilla hevosesi saa mukavuutta elämäänsä ja sinunkin on mukava olla ja urheilla hyvinvoivan hevosesi kanssa. Mottomme: Hoida ensi sijassa hevosesi terveyttä ja vasta sen jälkeen ongelmia!

 • D&C Dogsport

  Dog&Cat Dogsport koiraurheilutuotteet ja ruokinnan rasvalisät. Pumppupullossa myytävä lampaan rasva tai lohiöljyä ja lampaan rasvaa sekoitettuna sisältävä Duo-Mix ovat erinomainen energia- ja rasvahappolisä koiralle. Lampaan rasva sopii myös useille allergioista kärsiville koirille.

 • Dogman

  Dogman Professional on erikoiskaupan tuotesarja, joka sisältää tuotteita koirille, kissoille ja pieneläimille. Sarja sisältää lähes kaiken mitä lemmikit tarvitsevat: mukavat sängyt, taluttimet, manttelit, aktiviteettituotteet, makupalat, lelut ja paljon muuta. Tuotteet ovat laatutuotteita. Dogman on Ruotsalainen yritys. 

 • Dogz Finefood

  Dogz Finefood – maistuvaa koiranruokaa pienessä pussissa

  Dogz Finefood koiran märkäruoka on luonnollista koiranruokaa erittäin laadukkaista ja maistuvista raaka-aineista. Ruoka ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai aromivahventeita ja se on GMO-vapaa.

  Dogz Finefood koiran märkäruoat sisältävät runsaasti laadukasta eurooppalaista lihaa, sekä pieniä määriä sisäelimiä ja kasviksia mukaillen koiran luonnollista ravinnontarvetta. Hellävarainen kypsennysmenetelmä takaa tärkeiden ravintoaineiden, kuten vitamiinien ja rasvahappojen säilymisen. Viljattomat ja gluteenittomat Dogz Finefood märkäruoat sopivat myös herkkävatsaisille ja ruoka-aineyliherkille koirille.

 • Dog´s Health

  Dog´s Health on laadukas ja viljaton Sveitsiläinen puolikostea ruoka koiralle.

  Valmistuksessa käytetään vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja tuoreinta lihaa. Ruoan erinomaisuus syntyy tuorelihamenetelmällä joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Todellista herkkua, soveltuu hyvin myös makupalaksi!

  Dog’s Health ruualle on myönnetty ”Vuoden koiranruoka 2015” -tunnustus Saksassa. (PRODUCT DES JAHRES 2015).

 • Dorwest Herb

  Dorwest Herbs perheyritys on perustettu vuonna 1948 ja omistajien kiinnostuksensa yrtteihin ja niiden mahdollisiin parantaviin vaikutuksiin aloittivat toiminnan, joka on ollut uranuurtajana luontaistuotteiden valmistajana nyt jo yli 50 vuotta. Dorwest Herbsiä pidetään nykyään johtavana vaikutusvaltaisena asiantuntijana kaikissa luontaistuotteita koskevassa lemmikkieläinten hoidossa.

  Dorwest Herbsin tuotantostandardit ovat korkeat. Tuotannon tiukat laatukontrollit raaka-aineiden laatutarkistuksineen, varmistavat etteivät myöskään raaka-aineet sisällä ympäristömyrkkyjä tai muita vahingollia aineita. Mikrobiologinen laatuseuranta takaa tuotteiden tehon sekä vaadittavat säilytysajat.

  Dorwest Herbs luontaistuotteet eivät ole dopingia, eikä SKL:n doping sääntö vaikuta näiden tuotteiden käyttöön.

 • EBI- Europet Bernina International

  Ebiltä tulee ihania koiran tarvikkeita mm. ihanat tyylikkäät koiran ja kissan pedit ja tarvikkeet kotiin. 

 • Eclipse

  Eclipse on Pohjoismaiden johtava eläinrehujen ja hoitotuotteiden valmistaja.

  Eclipsen tuotteet on valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy huippulaatuisia vitamiineja ja lisäravinteita sekä korkealaatuista pellavaöljyä.

 • Escapure

  Escapure koiranruoka on 100 % luonnollista, viljatonta ja erittäin maistuvaa. Escapure koiranruokasarja on rakennettu yhden lihaproteiinin tuotteista, jotka sopivat myös allergikoille koirille. Runsaasti laadukasta lihaa ja pieniä määriä hyviä hiilihydraatteja on resepti maistuvaan ja terveelliseen koiranruokaan. Escapure koiranruokasarjasta löydät myös täyslihasäilykkeet koirille jotka syövät raakaruokaa tai barffaavat.

  Escapure tuotesarja sisältää laadukkaat koiran kuivaruoat, märkäruoat, makkarat ja ilmakuivatut täyslihaherkut koirille.

 • Euro Joe

  Euro Joe tarvikkeita koiraurheiluun - Motivointipatukat, purutyynyt, juuttipatukat ja nylonpatukat sekä narupallot koulutukseen ja harrastamiseen. Monessa eri pituudessa, paksuudessa ja erilaisilla kahvoilla olevat patukat ja tyynyt auttavat löytämään jokaiseen tarpeeseen oikeanlaisen välineen.

 • Euro Pet Pharmacy

  European Pet Pharmacyn tuotteet on valmistettu ja kehitetty Ruotsissa. Kliiniset kokeet takaavat , että kaikki tuotteet ovat turvallisia ja korkealaatuisia.

  Tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita. Yrityksen perustajat ovat kasvattajia ja aktiivisia koiraurheiluharrastajia ja he ymmärtävät hyvien tärkeyden ravintoaineiden tärkeyden.

 • EverClean

  EverClean - Huippulaadukasta kissanhiekkaa vuodesta 1987. 

  Alusta saakka Ever Clean on halunnut erottua kissanhiekkojen joukosta laatunsa ja toimivuutensa ansiosta. Ainutlaatuinen, patentoitu resepti maailman laadukkaimmalle kissanhiekalle kehitettiin vuonna 1987 auttamaan kissanomistajia viihtymään kotonaan ja tarjoamaan kissalleen hajuttoman hiekkalaatikon.

  Ever Cleanin jatkuva tutkimus- ja kehitystyö antavat kissanomistajalle mahdollisuuden viihtyä raikkaan tuoksuisessa kodissaan ja kissan asioida aina puhtaalla ja hajuttomalla laatikolla. 

Näytetään 25 - 36 / 129 tuotteesta