Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Tuotemerkit 129 tuotemerkkiä

/sivu
Näytetään 13 - 24 / 129 tuotteesta
 • Back On Track

  Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus.

  Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palautuminen nopeutuu.

  Back on Track-tuotteita käytetään yleisesti urheilukoirilla harjoitusta ennen tai jälkeen vähentämään lihasjännitystä sekä nopeuttamaan palautumista.

 • BecoThings

  BecoThings Pet on ekologinen ja luonnollisesti valmistettu sarja koirien ja kissojen tarvikkeita. Kaikki BecoThings -tuotteet ovat 100% luonnollisia, ympäristöystävällisiä, myrkyttömiä sekä maatuvia.

  Beco Things ruokakupit valmistetaan ainutlaatuisesta kasvikuidusta tehdystä muovista. Raaka-aineena on maataloudestasaatava  ylijäämä kuitu, jota saadaa kestävä ja biohajoava tuote.

  Beco lelut on valmistettu bambusta ja riisistä tehdystä kumimaisesta massasta.

  Muovipussit ovat yksi suurin uhka luonnolle. Beco Bags kakkapussi on tehty ekologisesta massasta, joka maatuu. Myös pakkaus on maatuva.

 • Belcando

  Belcando koiranruoka - Holistinen lähestymistapa ja korkealaatuiset raaka-aineet.

  Belcando koiran kuivaruoat ja märkäruoat ovat Super Premium laatua. Ruoat sisältävät vain ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita ja maksimimäärän korkealaatuista lihaa.

  Ruoan valmistuksessa on holistinen lähestymistapa ja raaka-aineet sekä niiden laatu ovat avainasemassa tuotteiden kehittämisessä. Tuotteissa käytetään arvokkaita raaka-aineita kuten kylmäpuristettuja viinirypäleen- ja Chiansiemeniä. Grain Free sarjassa viljat on korvattu korkealaatuisella amarantilla. Ruokia täydennetään ravinteikkailla kuivatuilla yrteillä.

  Belcando valmistetaan Saksassa ja raaka-aineet tuotetaan lähialuella. Tuotteissa käytetään korkealaatuista lihaa ja viljoja vain yrityksiltä jotka täyttävät Saksan lakien lisäksi myös Bewitalin laatukriteerit.

  Belcandon arvoihin kuuluu vastuullisuus ja sähköenergia tulee vesivoimasta, aurinkovoimasta sekä vaihtoehtoisista energialähteistä. Yritys kompostoi kaiken ylijäävän orgaanisen aineksen.

 • BERRA

  Berra valmistaa ja toimittaa kattavan valikoiman erilaisia koiraurheilutekstiileitä ja -tarvikkeita. Valikoimaan kuuluvat muun muassa koulutusliivit, GRIP-hihnat, puiset ja metalliset kapulat, ruutunauhat, motivointipatukat ja merkkikartiot. Laadukkaista tuotteista löytyy harrastamiseen sopivat välineet!

 • BestFriend

  Best Friend Group Oy on 40-vuotias suomalainen lemmikkitarvikkeiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Toiminta perustuu innovatiiviseen tuotekehitykseen, laadukkaisiin tuotteisiin ja rakkauteen lemmikkejä kohtaan.

 • Biofarm

  Kotimaiset lisäravinteet lemmikeille jo vuodesta 1988.

  Biofarm Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita jotka ylläpitävät ja parantavat eläinten hyvinvointia, terveyttä ja elinympäristöä. Valikoimaan kuuluvat erilaiset vitamiini- ja lisäravinnevalmisteet tukemaan lemmikin täysipainoista ravinnonsaantia.
  Vajeet eri ravintoaineissa voivat aiheuttaa ongelmia lemmikeille samaan tapaan kuin ihmisille. Biofarmin tuotteilla esimerkiksi yksittäisen vitamiinin lisääminen ruokavalioon joko kuuriluontoisesti tai tarvittaessa pysyvästi on helppoa. Usein myös raakaruokinnan tueksi tarvitaan erilaisia lisiä. Sarjaan kuuluvat myös äärimmäisen laadukkaat Cartivet -niveltuotteet ennaltaehkäisemään ja helpottamaan nivelongelmia.
 • Biolin

  Biolin® Oy on Euran Paneliassa toimiva kotimaisten pellavatuotteiden valmistaja. Perheyrityksemme viljelee itse sekä hankkii tarvitsemansa raaka-aineet sopimusviljelijöiltään.

  Tuotesarjaan kuuluvat Murren valikoimissa Pellava-camelina -valmisteista rouhe ja öljy sekä puhdas pellavaöljy 3 litran pakkauksessa, jossa on annosteluun kätevä hana. Biolin-sarjan tuotteista lemmikki saa välttämättömiä rasvahappoja, joita tarvitaan kaikkien solujen hyvinvointiin. Voidaan käyttää tukevana osana kaikkia ruokintatapoja.

 • Biomill

  BiOMill-koiranruokien valmistuksessa käytetty liha soveltuu ihmisravinnoksi. Eläinlääkärit tarkistavat kaikki lihat ennen kuin ne päätyvät valmistusprosessiin. Ne eivät sisällä lainkaan säilöntä- tai väriaineita. Kaikki BiOMill-tuotteet ovat 100 % vapaat geenimuunnelluista valmistusaineista.

 • Bocados

  BOCADOS koulutuspalat ja Bocados herkkutikut ovat Natural Menun tutusta ja herkullisesta reseptistä valmistettuja herkkuja kaiken ikäisille ja kokoisille koirille.

  Puolikostea nami on erityisen maistuva ja sitä on helppo käyttää koulutuksissa sekä päivittäisenä palkintona. Puolikostea nami on helppo murtaa entistä pienempiin osiin.

 • Catz Finefood

  Catz Finefood – luonnollista viljatonta kissanruokaa

  Catz Finefood kissan märkäruoka sisältää jopa 70% lihaa ja on täysin viljaton. Laadukkaista, pääosin eurooppalaisista raaka-aineista valmistettu kissanruoka mukailee kissan luonnollista ravinnontarvetta sisältäen lihan lisäksi myös pieniä määriä sisäelimiä, kasviksia ja tauriinia.

  Ilman säilöntäaineita, väriaineita tai aromivahventeita valmistettu GMO-vapaa kissanruokasarja on valmistettu Saksassa. Catz Finefood märkäruoissa käytetty kala on ympäristöystävällisin menetelmin pyydystetty luonnonvesistä. Hellävarainen kypsennysmenetelmä takaa tärkeiden ravintoaineiden, kuten vitamiinien ja rasvahappojen säilymisen.

 • Chewies

  Chewies makupalat ja lihasivuut ovat erinomaisia palkkaukseen ja herkutteluun. Chewies -sarjasta löytyy myös hieman harvinaisempia makuja nameista, kuten vuohi ja kenguru! Kätevän 300g "namiämpärin" saa helposti napattua treeneihin mukaan tai täytettyä kotona taskut ja pidettyä namit tuoreina ämpärissä olevan kannen avulla. 

 • Chia de Gracia

  Chia de Gracia luonnontuotteet koiralle ja hevoselle. Valikoimissa Chia-siemenet sekä muut luonnon superfoodit hevosen ja koiran hyvinvointiin. 

Näytetään 13 - 24 / 129 tuotteesta