Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Tuotemerkit 129 tuotemerkkiä

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 129 tuotteesta
 • Aboistop

  Aboistop haukunesto- ja koulutuslaitteet ovat jatkuvan tuotekehittelyn tuloksena aikaansaatuja laadukkaita tuotteita. Sitruunan tuoksulla täytettävä panta on kivuton ja tehokas keino poistaa koiralta ei-toivottu ja turha haukkuminen.

 • Acana

  ACANA -täysravinnot valmistetaan tuoreista lähialueiden raaka-aineista Kanadan Albertassa Champion Petfoodsin tehtailla. Luontaisesti sopivaan ravintoon perustuva filosofia edustaa täysravintoa, joka on suunniteltu ravitsemaan koirat ja kissat niiden luontaisia liha- ja proteiinitarpeita noudattaen. Koirien ja kissojen luontaisen ravinnon ominaispiirteitä ovat runsas ja monipuolinen lihaproteiinipitoisuus sekä alhainen hiilihydraattien määrä.

  ACANA -täysravinnoista löytyvät vaihtoehdot pienille ja suurille lemmikeille – pennusta senioriin. Allergiset ja erityisen aktiiviset koirat on myös huomioitu.

  ACANAN valmistusmaa on Kanada.

 • AFP

  All For Paws valmistaa laadukkaita tuotteita lemmikeille. Chill Out -sarjan viilennystuotteet tarjoavat helpotusta ja viilentävää hauskanpitoa kesähelteille. Kynsiä kestävät uima-altaat kolmessa eri koossa takaavat loiskuteltavaa riemua vesipedoille ilman, että tarvitsee lähteä metsästämään rantaa. Viilennyshuivit ja -lelut auttavat helpottamaan kuumuudesta kärsivien koirien tukalaa oloa. 

 • Almo Nature

  Kaikki kissoille tarkoitetut Almo Nature Legend ruoat ovat 100 % luonnollisia ja koostuvat puhtaista raaka-aineista, eli alkuperältään ihmisravinnoksi sopivista aineksista. Kissa on luonnostaan lihansyöjä, joten huippulaatuisilla lihatuotteilla voidaan tarjota kissalle sille juuri optimaalista ravintoa parhaista raaka-aineista.

 • Anicol

  Anicol - Luonnolliset ja tehokkaat tuotteet
  eläinten suolisto-ongelmien hoitoon

  Anicolin tavoitteena on valmistaa markkinoiden laadukkaimmat maitohappobakteeri- ja Sc. boulardii-valmisteet. Tuotteemme eivät sisällä mitään muita vaikuttavia ainesosia kuin maitohappobakteerit, entsyymit ja Sc. boulardii. Oikein valmistettuna nämä ainesosat eivät tarvitse ylimääräisiä täyteaineita toimiakseen kunnolla. Valmisteisiin on lisätty vain välttämättömät sidosaineet. Näin on saatu aikaiseksi koostumus, joka voidaan syöttää eläimille.

  Tuotteet tukevat suoliston luonnollista toimintaa silloin, kun suoliston omat voimavarat ovat heikentyneet. Tuotteet lemmikeille 4Legs ja Boulardii.

 • Animals

  Vuodesta 1979 PhD Roger Mugford on kehittänyt lemmikeille erilaisia terapeuttisia tuotteita ja tekniikoita, joiden avulla on lemmikin käyttäytymistä voitu parantaa huomattavasti. Tuotteita kokeillaan käytännön kouluksessa Animal Behavior Centerissä Englannissa ja ne on todettu tehokkaiksi ja toimiviksi tuotteiksi.

  Company of Animals tuotteita ovat mm. kuonopanta vedonestoon , koirapillit sekä PetCorrector.

 • AniPuro

  AniPuron makupalat ovat käsintehtyjä, terveellisiä välipaloja koirallesi. Ne eivät sisällä lainkaan viljaa tai gluteenia vaan 100% täyslihaa. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja.  

  Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta.  Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla. Anipuron makupalat on sertifioitu IFS (International Featured Standards) laatukriteereiden mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.

 • Applaws

  Applaws valmistaa lihapitoisia ja täysin viljattomia kissanruokia lisäämättä niihin lainkaan turhia lisäaineita, kuten väri- tai säilöntäaineita. Applaws tarjoaa kissallesi sen luonnollisesti tarvitsemaa ravintoa käyttäen valmistuksessa vain parhaita raaka-aineita.

 • Arppe

  Arppe valmistaa käsityönä Espanjassa laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä tarvikkeita lemmikkieläimille. Valikoimasta löytyy muun muassa kankaisia pantoja ja hihnoja, nahkapantoja, petejä ja neuleita. 

 • Atria

  Atria toimittaa ihmisten ruokatuotannon sivutuotteena tulevia kotimaisia siipikarjatuotteita isommissa kuluttajalaatikoissa. Atrialta tulevat muun muassa monille tutut broilerin raakatuotteet (siivet, kaulat, selkäranka) 8,5-10kg laatikoissa sekä kalkkunan siipeä ja kaulaa 15kg laatikoissa. 

 • B&B Groomer´s

  B&B Groomer´s luomu shampoot lemmikille.

  B&B Groomer´s luomu shampoot ovat mietoja, mutta tehokkaita ja taloudellisia käyttää, laimennus 1:10. Antaa kauniin turkin, helppo huuhdella. Hellävarainen ja luonnollinen tuoksu Ei aiheuta allergisia oireita sinulle tai koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.

  Tuotteet eivät sisällä

  • Keinotekoisia väri - ja lisäaineita
  • Parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita)
  • Silikonia
  • Keinotekoisia hajusteita

  0 tuotetta

Näytetään 1 - 12 / 129 tuotteesta