Savic WC hiekkalaatikko Hop-In antrasiitt 58,5x39x39,5cm Näytä suurempana

Savic WC hiekkalaatikko Hop-In mocca 58,5x39x39,5 cm

Hop-In on moderni hiekkalaatikko jossa kulku sisälle laatikon päältä. - Kissan hyppää kannelle, jossa reikiä ja hiekka valuu takaisin laatikkoon - Kissa on piilossa katseilta - Helppo irrotettava kansi siivousta varten - Sopii myös kookkaille kissoille

Tiedot

rating Ei arvosteluja

32,90 €

Add to wishlist

Hop-In on erittäin suositeltava kissoille jotka haluavat tehdä tarpeensa seisaaltaan, takaa tai haluavat raapia hiekkaa koska korkeat sivut pitää hiekan, nesteet ja lian laatikon sisällä. Lisäksi Hop-In sopii talouteen jossa myös koiria tai pieniä lapsia, koska se pitää kuivikkeet ja jätökset saamattomissa sekä estää heitä pääsemästä wc:hen.

Tärkeä ominaisuus laatikossa on rei´itetty, hieman viisto kansi. Kun kissa hyppää poistuessaan kannen päälle, tassuihin tarttunut kissanhiekka putoaa pienistä rei´istä takaisin sisälle. Siksi ympäristö pysyy puhtaana ja siistinä. Suuri aukko kannessa mahdollistaa helpon pääsyn ja poistumisen, mikä tekee Hop-In täydelliseksi myös suuremmille kissoille.

Hop-In laatikon puhdistus on helppo tehtävä. Kansi voidaan nostaa ylös, kiinnittää sivureunaan ja siivoaminen on silloin helppoa. Lisäksi Hop-In ulkopuolella on kätevä koukku johon voi ripustaa hiekkalapion (lapio ei sisälly tuotteeseen). Aseta Hop-In nurkkaan, se säästää tilaa ja kissan on pakko poistuttaessa kävellä kannen päällä, irtohiekka tippuu takaisin laatikkoon.

Katso lisää tuotteesta https://youtu.be/qHt7pzfq2FE