B&B Puppy Shampoo 250ml Näytä suurempana

BB Puppy Shampoo 250ml

B&B Puppy on koiranpennuille kehitetty orgaaninen shampoo. Pentushampoo sopii erinomaisesti nuorille koirille 8 kk ikään asti jolloin turkki on vielä pentumainen ja ainoastaan pehmeä pohjavilla on kasvanut. Huom! Tämä shampoo sopii erinomaisesti myös kissoille.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Puppy on orgaaninen shampoo pennuille ja se sisältää manteliöljyä. Erittäin mieto mutta tehokas koirashampoo , oka on valmistettu huolellisesti valituista aineosista, Jättää turkin pehmeäksi ja helposti käsiteltäväksi. Sopii kaikille.

Pentushampoo sopii erinomaisesti nuorille koirille 8 kk ikään asti jolloin turkki on vielä pentumainen ja ainoastaan pehmeä pohjavilla on kasvanut. Rodusta riippuen karkeampi päällyskarva kasvaa eri ikäisenä ja toiseen B&B koirashampooseen vaihto kannattaa tehdä tämän yksilöllisen kasvun myötä, kokeilemalla miltä turkki tuntuu.

Pentushampoo on erittäin hellävarainen, ja se puhdistaa vaikuttamatta ihon omaan luonnolliseen suojaan. (Huom! Tästä syystä suosittelemme shampoota myös kissoille). Pentushampoolla on helppo pestä, se huuhtoutuu nopeasti ja sisältää pehmeää manteliöljyä ja tuoksua omena- ja meloniuutteesta. Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä)

EI sisällä

  • Keinotekoisia väri - ja lisäaineita
  • Parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita)
  • Silikonia
  • Keinotekoisia hajusteita