B&B Perfume free Shampoo 250ml Näytä suurempana

BB Perfume free Shampoo 250ml

B&B Perfume free on täysin hajustamaton orgaaninen shampoo, joka sisältää aloe veraa. (Huom! Kaikki B&B tuotteet ovat hajustamattomia, mutta muissa on luonnollisten öljyjen tuoksuja, jotka voivat aiheuttaa herkimmille reaktion. ). B&B Perfume free on kaikkein herkimmille valmistettu täysin hajuton ja väritön shampoo. Shampoo pesee turkin puhtaaksi, ja jättää sen kauniin kiiltäväksi.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

19,90 €

Add to wishlist

Perfume free on aloe veraa sisältävä koirien shampoo. Aloe veralla on rauhoittava ja parantava vaikutus. Koirashampoo, joka sopii myös kaikkein herkimmille, tuotteessa ei ole edes luonnollisten öljyjen tuoksua. Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) ppH-arvo: 5,5-6

B&B Perfume free on täysin hajusteeton ja mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää. Vaahto on mukavan pehmeää ja helposti pois huuhdottavaa ja turkki on kaunis käytön jälkeen. Aloe veraa sisältävä koirashampoo on hypoallerginen sekä sinulle että koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille ja omistajille.

EI sisällä

  • Keinotekoisia väri - ja lisäaineita
  • Parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita)
  • Silikonia
  • Keinotekoisia hajusteita

Kirjoita arvostelu.


Annika
Annika K. on 2017-04-10Loistava tuote, koirassa ei yhtään hilsettä.