B&B Lemon balm 2in1 Shampoo 250ml Näytä suurempana

BB Lemon balm 2in1 Shampoo 250ml

B&B Lemon balm 2in1 on orgaaninen shampoo ja hoitoaine yhdessä, ja se sisältää sitruunaöljyä. Tämä koirashampoo sopii erinomaisen hyvin myös pitkäkarvaisille roduille.

Sitruunaöljyllä on rauhoittava vaikutus, ja se estää tehokkaasti sekä takkuuntumista että ihosienten kasvua.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Lemon Balm on sitruunaöljyä sisältävä koirien shampoo, mikä sisältää myös hoitoaineen. Tuote sisältää eteerisiä öljyjä, jotka suojelevat ihoa.

Koirashampoo, jota voi käyttää kaikilla roduilla, kun halutaan turkista pehmeä ja pörröinen. Lemon balm -koirashampoo sisältää myös ihoa suojelevia eteerisiä öljyjä. Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) ppH-arvo: 5,5-6

B&B Lemon balm shampoo  ja hoitoaine yhdessä on mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää. Vaahto on mukavan pehmeää ja helposti pois huuhdottavaa ja turkki on kaunis käytön jälkeen. Tuoksu on hellävarainen ja luonnollinen. Sitruunaöljyä sisältävä koirashampoo on hypoallerginen sekä sinulle että koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.

EI sisällä

  • Keinotekoisia väri - ja lisäaineita
  • Parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita)
  • Silikonia
  • Keinotekoisia hajusteita

Vinkit!

2in1 lemon balm shampoo on paras roduille joilla on pitkä tai pörröinen turkki ja hoitoainetta ei välttämättä haluta käyttää. Se tekee turkin käsittelyn helpommaksi ja jättää kiiltävän turkin.

Erittäin pitkäkarvaiset rodut kuten Coton de Tulear, Lhasa Apso ja Shih Tzu sekä vastaavat hyötyvät tästä shampoosta suuresti. Tämän tyyppisille roduille suositellaan hoitoainetta tämänkin shampoon yhteydessä. Tulet huomaamaan, että turkki ei ole ollut koskaan niin helppo käsitellä kun tämän pesun jälkeen. J

os ihossa epäillään ihotulehdusta, on tämä tuote erittäin suositeltava käyttää, riippumatta turkin laadusta, väristä tai rodusta.