B&B Jojoba Shampoo 250ml Näytä suurempana

BB Jojoba Shampoo 250ml

B&B Jojoba on orgaaninen koirashampoo, joka sisältää parantavista ominaisuuksistaan tunnettua jojoba-kasvia. Jojobashampoo on koirien mieto shampoo, mutta syväpuhdistaa sekä turkin että ihon jättäen pesun jälkeen kiiltävän ja terveen turkin. Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) ppH-arvo: 5,5-6

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

B&B jojobashampoo on mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää. Vaahto on mukavan pehmeää ja helposti pois huuhdottavaa ja turkki on kaunis käytön jälkeen. Tuoksu on hellävarainen ja luonnollinen. Jojobaa sisältävä koirashampoo on hypoallerginen sekä sinulle että koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.

EI sisällä

  • Keinotekoisia väri - ja lisäaineita
  • Parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita)
  • Silikonia
  • Keinotekoisia hajusteita

Vinkkejä! Jojobashampoo on erittäin monipuolinen shampoo ja sitä voidaan käyttää kaikille. Se on erittäin hyvä iho-ongelmissa kuten hilse, kuiva iho ja muut ihoa ärsyttävät ongelmat. Parantava jojoba öljy nostaa hilseen yms. ongelmat ihon pinnalle, josta ne on helppo huuhdella pois. Kun tuotetta käytetään koirille, joilla on iho-ongelmia, tulisi shampoon antaa vaikuttaa iholla hetken ennen huuhtelua, jotta se ehtii vaikuttaa. Vaikka shampoossa on paljon öljyjä se ei jätä turkkia raskaaksi vaikeaksi käsitellä. Se antaa turkille loistavan kiillon.