B&B lavender koirashampoo 250ml Näytä suurempana

BB Lavender Shampoo 250ml

B&B Lavender on orgaaninen koirashampoo, joka sisältää laventelia ja aloe veraa. Laventelishampoo on koirien yleisshampoo, joka käy kaikille, se kirkastaa kaikenvärisiä turkkeja ja tekee valkoisista koirista jälleen valkoisia. 

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Laventelilla on rauhoittava vaikutus ja aloe vera on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan. Mieto shampoo joka jättää turkin kiiltäväksi. Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) ppH-arvo: 5,5-6

B&B laventelishampoo (Lavender shampoo) on mieto, mutta tehokas ja taloudellinen käyttää. Vaahto on mukavan pehmeää ja helposti pois huuhdottavaa ja turkki on kaunis käytön jälkeen. Tuoksu on hellävarainen ja luonnollinen. Laventelishampoo on hypoallerginen sekä sinulle että koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille.

EI sisällä

  • Keinotekoisia väri - ja lisäaineita
  • Parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita)
  • Silikonia
  • Keinotekoisia hajusteita

Laventeli shampoota suositellaan:

Roduille joilla on karkea turkki, koska shampoo ei muuta turkin rakennetta tai laatua. Laventeli sopii myös: Valkoisille turkeille - jos turkki on erittäin likainen voi shampoota käyttää ensin laimentamattomana, anna shampoon vaikuttaa hetken, huuhtele hyvin ja sen jälkeen pese uudelleen laimennetulla shampoolla. T

ämä shampoo on myös erittäin tehokas kissoille, joilla on pitkä turkki, kuten esimerkiksi Maine coon tai Norjalainen metsäkissa. Shampoo jättää turkin luonnolliseksi ja keveäksi. Laventelia suositellaan myös villakoirille, se vahvistaa niiden turkkia ja helpottaa trimmausta.