VOITA NATUREA LAUKKU, JOKA ON TÄYTETTY NATUREA PETFOODS –TUOTTEILLA!

Täytä lomakkeeseen huolellisesti nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja osallistut Naturea-tuotepaketin arvontaan.

MURRENMURKINA.COM UUTISKIRJEEN KÄYTTÖEHDOT

Annetut tiedot talletetaan Eläintarvike Murren Murkina Oy:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti (uutiskirjeen tilaaminen ja ehtojen hyväksyminen tarkoittaa automaattista luvan antamista).

Rekisterinpitäjä

Eläintarvike Murren Murkina Oy
Y-tunnus 2010183-7
Toimipaikka Vantaa
verkkokauppa (@) murrenmurkina.com
045 898 2851 (ma-pe klo 10-20)

1. Rekisterin nimi

Murrenmurkina.com uutiskirjeentilaajat.

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, ylläpitoon ja asiakaspalveluun.

Murren Murkina kerää henkilötietoja, kun henkilö ilmoittaa haluavansa saada tarjouksia Murren Murkinalta sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, tekee ostoksia osoitteessa murrenmurkina.com, luo käyttäjän ”omilla sivuilla” ja/tai osallistuu Murren Murkinan kilpailuihin.

Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän asiakas- ja tuotetiedottamiseen, suoramarkkinointiin, eri menetelmin tehtäviin tutkimuksiin tai kilpailuihin sekä muuhun henkilötietolain mukaiseen rekisterinpitäjän toimintaan liittyvään tarkoitukseen henkilötietolain 523/1999 mukaisesti. Mainittuja suoramarkkinointia, tutkimuksia tai kilpailuja ei kohdisteta Murren Murkinan asiakkaisiin ilman annettua suostumusta. Asiakas voi halutessaan koska tahansa peruttaa uutiskirjeen tilauksen kokonaan kirjeen lopussa näkyvästä linkistä tai ilmoittamalla Murren Murkinalle verkkokauppa (at) murrenmurkina.com.

3. Mihin Murren Murkina käyttää henkilötietoja

Murren Murkina käyttää tietoja vain markkinointitarkoituksiin tai ottaessaan yhteyttä tehtyjen ostosten, kilpailujen tai arvontojen yhteydessä. Murren Murkina kerää tietoja, jotta se voi esitellä asiakkaille heitä kiinnostavia tarjouksia. Lisäksi tietoja käytetään hyvän käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi sivustossamme murrenmurkina.com

4. Arvonta ja palkinto

Arvonnassa 100 euron arvoinen Naturea Petfoods tuotepaketti. Tuotteita ei voi vaihtaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta mahdollisen arpajaisveron.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Voittajan nimi ilmoitetaan järjestäjän verkkosivuilla, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1. - 31.12.2017 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta.  Arvonta suoritetaan 15.1.2017 mennessä. Voittajan nimi julkaistaan järjestäjän verkkosivuilla tai Facebook-sivuilla seuraavan kymmenen päivän kuluessa.