Chia de Gracia ruusunmarja 400g Näytä suurempana

Chia de Gracia ruusunmarja 400g

Kuivattu ja rouhittu ruusunmarja sopii loistavasti koirien ja hevosten luonnolliseksi vitamiinitäydennykseksi. Siinä on erityisen runsaasti C-vitamiinia, joka tukee tutkitusti nivelten hyvinvointia. Ruusunmarjajauheen on tutkimuksien mukaan todettu lievittävän erilaisten nivelongelmien oireita. Ruusunmarja turvaa sisältämänsä pektiinin ansiosta myös suoliston toimintaa.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

12,90 €

Add to wishlist

Jauhettu ruusunmarja (Rosa Canina)

Ruusunmarja sisältää runsaasti luonnollisia vitamiiniyhdisteitä, B-, C- ja P-vitamiinia sekä öljyjä, jossa on tärkeitä öljyliukoisia A-, D- E- ja K-vitamiineja.

Ruusunmarja sisältää runsaasti aminohappoja, ja sen sisältämä magnesium tukee lihasten toimintaa.

Ruusunmarjassa on myös kuitua, mineraaleja, hivenaineita, betakaroteenia, antioksidantteja ja rikkiä, jotka edistävät kehon hyvinvointia.

Ruusunmarja sisältää pektiiniä, joka liukenevana kuituna turvaa suoliston toimintaa. Ruusunmarjasta voi olla apua kovan vatsan oireisiin.  Lisäksi pektiini suojelee stressivatsaa ja voitelee suolistoa. Ruusunmarjan sorbitoli tasaa vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

Ruusunmarja sopii loistavasti hevosen luonnolliseksi ja hyvin imeytyväksi monivitamiinilisäksi. Siinä on erityisen runsaasti C-vitamiinia, joka tukee tutkitusti nivelten hyvinvointia. Siemenissä on myös runsaasti rikkiä luonnollisessa muodossa. Rikkiä esiintyy kehossa pieniä määriä luonnollisesti ja se tukee kehon monia rakenteita ja toimintoja kuten sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa, kehon energiantuotantoa sekä nivelruston terveyttä. Ruusunmarjajauheen on tutkimuksien mukaan todettulievittävän erilaisten nivelongelmien oireita. Vaikuttavana aineena C-vitamiinin ja rikin lisäksi toimii galoktolipidi, joka mm. auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuutta.

Sopii hyvin käytettäväksi nivelten terveydelle yhdessä nokkosen ja MSM:n kanssa. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanheneville hevosille ruusunmarja on tehokas luonnollinen lisäravinne.


Annostus:

Hevonen: 1 - 3 rkl /vrk.

Koira: 1 tl-1 rkl.

1 rkl = 10 g.

 

Käyttö: nivelille, suoliston hyvinvointiin, luonnolliseksi vitamiinitäydennykseksi.


100% kuivattu ja jauhettu ruusunmarja, ei lisäaineita.