Alennettu hinta! Chia de Gracia Pony Booster/hamppu 2,5 kg Näytä suurempana

Chia de Gracia Pony Booster/hamppu 2,5 kg

Pony Booster sisältää kotimaista hampunsiementä, sinimailasta (alfa-alfaa), punajuurta, porkkanaa, omenarouhetta, ruusunmarjaa, nokkosta sekä sekä hyppysellinen rakkautta.

Tarkista myymäläsaatavuus suoraan myymälästä
 


Tiedot

rating Ei arvosteluja

38,40 €

-20%

48,00 €

Add to wishlist

Hamppu on hevosen loistava kuidun, omega-rasvahappojen sekä proteiinien lähde.

Sinimailanen sopii hevosen maksan ja munuaisten puhdistamiseen, nivelten ja luuston tukihoitoon, ihonhoitoon ja ruuansulatuksen tehostamiseen sekä yleiseen ravitsemustilan täydentämiseen. Sisältää mm. A-, B-, C-, D-, E- ja K-vitamiinia, proteiinia, kuituja, natriumia, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä ja seleeniä.

Punajuuri on monipuolinen kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde. Se sisältää paljon kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä sekä A-, E-, C- ja B-vitamiineja. Punajuuressa on myös mm. aineenvaihduntaan vaikuttavaa folaattia. Lisäksi punajuuri sisältää hevosen vatsalle hyvää kuitua.

Porkkana on ravinteikas ja hyvä A-vitamiinin lähde, joka sisältää myös kivennäisiä ja hivenaineita.

Omenassa on hevosen vatsalle hyödyllistä pektiiniä, joka suojaa suolistoa, ehkäisee ruuansulatusvaivoja ja edistään suoliston normaalia toimintaa. Omenassa on mm. A-, B-, ja C-vitamiinia, magnesiumia, kaliumia, fosforia ja rautaa.

Ruusunmarja ei juuri enää esittelyjä kaipaa. Siinä on runsaasti vitamiineja sekä vatsalle hyviä kuituja. Ruusunmarjat siemenet sisältävät nivelille hyvää rikkiä ja ruusunmarja onkin tehokas apu nivelille ja liikkuvuuden ylläpitämiseen.

Nokkonen on erittäin ravinteikas kasvi, joka sisältää runsaasti erilaisia hivenaineita ja mineraaleja, vitamiineja ja kuitua. Nokkonen on hyvä yleiskunnon kasvattaja, hyödyllinen ruuansulatukselle sekä ihon ja limakalvojen uusitiumiselle.

Annostus: Hevonen 500 kg: 1 dl - 5 dl, poneille suhteessa pienempi määrä.

Suositellaan liotettavaksi lämpimässä vedessä yrttien avautumisen tehostamiseksi ja maun parantamiseksi. Hevosesi rakastaa tätä!

1 desilitra painaa noin 30g eli 1 dl annostuksella pakkauksen kesto on noin 83 pvä.

Ei lisä- tai säilöntäaineita.