KE-HU Teho S

Ke-hu jahdattavaksi saalisleikkeihin.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.

Ke-hu Teho -lelu on jahdattava saalislelu. Ke-hu Teho on suunniteltu vaikeasti palkkautuville koirille, jotka tykkäävät jahdata liikkuvaa lelua.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

23,90 €

Add to wishlist

Omistajan on helppo liikuttaa lelua pitkän nauhan ansiosta. Lelu motivoi monella tapaa, koiran on hyvä tarttua joko tekoturkishännästä, kumilelusta tai nauhassa olevasta tekoturkiskaistaleesta. Verkkopallon sisälle on myös helppo piilottaa nameja. Pitkän nauhan päästä löytyy jousto, tekoturkiskaistale, JW Petsin kuminen lelu sekä tekoturkishäntä.

S-kokoisen lelun nauhan päässä on fleecepehmustettu kahva. 

Kokotaulukko S - Kumilelun pituus n. 9 cm. 12cm tekoturkishäntä. Nauha on n. 1.5 cm leveää. S-kokoisen lelun kokonaispituus on n. 137 cm.

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille.

Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.