KE-HU Kotimaa Suomi Näytä suurempana

KE-HU Kotimaa Suomi

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille.

Juhlavassa Ke-hu Kotimaa -sarjassa on leluja eri maiden väreissä. Sarjan ensimmäinen julkaistu malli oli tietenkin Ke-hujen koti- ja valmistusmaa, sinivalkoinen Suomi.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

20,90 €

Add to wishlist

Kotimaa Ke-hu on omiaan edustustehtävissä, mutta lelun voi tietysti valita vaikkapa koiran syntymämaan mukaan tai kun haluat muuten vain pitää lippua korkealla. Ke-hu Kotimaa on myös erinomainen lahja ja tuliaisidea.

Lelujen koot ja pallovaihtoehdot vaihtelevat maittain, katso lisätiedot alta. Kahvasta löytyy Ke-hu leluille tuttu jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori. Kunkin maan nimi löytyy lelun nauhasta englanniksi.

Kokotaulukko

S – Pallon korkeus 4 cm – Pienet koirat.

M - Pallon korkeus 5 cm - Pienet ja keskikokoiset koirat.

L - Pallon korkeus 6 cm - Keskikokoiset ja isot koirat.

Kaikissa leluissa on täyskuminen pallo. Lelun voi pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista.

Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.