KE-HU Vinkeä Patukka Näytä suurempana

KE-HU Vinkeä Patukka

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille. Ke-hu Vinkeä Patukka on kapea villikuosinen patukkalelu, jonka sisällä piilee vinkeästi vinkuva ylläri. Patukan sisälle on piilotettu vinku. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. HUOM! Värit vaihtelevat. Voit laittaa väritoivomuksen tekstikenttään.

Tiedot

Average rating: 2/5 - Number of reviews: 1

15,90 €

Add to wishlist

Ke-hu Vinkeässä Patukassa on kaksinkertainen tekstiilikerros, joiden sisälle pehmustekerrokseen on piilotettu kaksi vinkua.

Patukan koko on n. 22 x 4 cm. Lelun kokonaispituus on n. 41,5 cm.

Patukan sisällä olevat vingut on yritetty piilottaa pehmusteen sisään mahdollisimman hyvin. Ajan saatossa ne saattavat kuitenkin hiljentyä koiran purressa lelua.

Ke-hu valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.


Kirjoita arvostelu.


Pikkukoiran lelu
Maria S. on 2017-03-27Kuvittelin patukan isommaksi, ei meidän isolla koiralla(saksanseisoja) kestänyt. Käsiosa jäi muutaman kerran jälkeen käteen ja patukka koiran suuhun. Pienille koirille varmaan toimisi paremmin.