KE-HU Vinkeä Pallo M Näytä suurempana

KE-HU Vinkeä

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille. Ke-hu Vinkeä -vetolelujen vetonaulana on vinkeästi vinkuva pallo. Hauskuuden maksimoi tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. HUOM! Värit vaihtelevat. Voit laittaa väritoivomuksen tekstikenttään.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

20,90 €

Add to wishlist

Vinkeässä on Kongin Squeezz pallo, joka vinkuu. Saatavilla useita kausittain vaihtuvia värivaihtoehtoja.

Kokotaulukko
M - Pallon korkeus n. 6,5 cm. M-koko sopii keskikokoisille koirille, kuten Bordercollie.
L - Pallon korkeus n. 7,5 cm. L-koko sopii esimerkiksi Belgianpaimenkoira -kokoluokan koirille.

Lelujen kokonaispituus on n. 47 cm.

Huomioithan, että pallo on ilmatäytteinen, joten koiran hampaan läpäistessä pallon piippaaminen voi hiljentyä emmekä valitettavasti voi antaa takuuta vingun kestävyydestä. Pallon kestävyys on keskitasoa. Ke-hu tuoteperheestä löytyy myös kovempaakin purua kestäviä palloleluja.

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.