KE-HU Vadelma XS Näytä suurempana

KE-HU Vadelma XS

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille. Ke-hu Vadelma -vetolelu on pikkukoirien lelu, jossa puruotteessa joustava ontto vadelman muotoinen pieni pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. HUOM! Värit vaihtelevat. Voit laittaa väritoivomuksen tekstikenttään.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Kahva on kapeampi kuin isommille koirille suunnatuissa Ke-hu leluissa. Ke-hu Vadelma -palkkalelussa on Amerikassa valmistettu Planet Dogin laadukas ja kestävä pallo. Koiran suuhun mukavan tuntuinen nystyräinen pallo on sisältä ontto.

Kokotaulukko
XS - Pallon korkeus n. 4 cm. Koko sopii pienille koiraroduille. Kestää myös keskikokoisella koiralla.

Nauha on n. 1,5 cm leveää.

Ke-hu Vadelma on suunniteltu ensisijaisesti pienille koirille. Pallon kestävyys on hyvä. Huomioithan, että pieni pallo mahtuu isojen koirien takahampaiden väliin, jonka puruvoimaa pallo ei välttämättä kestä.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.