KE-HU Plätkä XS Näytä suurempana

KE-HU Plätkä

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille. Ke-hu Plätkä on litteä patukkalelu, jonka päällinen on kiharaa lyhytnukkaista tekoturkista. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori.

Ke-hu Plätkässä on kestävä tekoturkispäällinen, jonka nukka ei irtoa kovinkaan helposti. HUOM! Värit vaihtelevat. Voit laittaa väritoivomuksen tekstikenttään.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

18,90 €

Add to wishlist

Kokotaulukko
XS - Sopii pikkukoirille, kestää myös keksikokoisella koiralla.
M - Sopii kaikenkokoisille koirille

Ke-hu Plätkä on Ke-hu Hapsua kestävämpi vaihtoehto.

Ke-hu valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.