KE-HU Kekäle M Näytä suurempana

KE-HU Kekäle

Ke-hu Kekäleellä on komea liekehtivä ulkomuoto. Siinä on koosta riippuen joko Planet Dogin musta kevyehkö joustava täyskumipallo (koko L) tai Chuckit! kevyt ja joustava sisältä ontto pallo (koko S ja M). Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori. HUOM! Värit voivat vaihdella. Voit laittaa väritoivomuksen tekstikenttään.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

19,90 €

Add to wishlist

Kokotaulukko
S Koko - Pallon korkeus n. 4 cm, lelun kokonaispituus n. 36 cm. Koko sopii minikokoisista koirista aina keskikokoisiin koiriin. Lelu ja pallo on saman kokoinen kuin Ke-hu Tennis S.
M Koko - Pallon korkeus n. 6 cm, lelun kokonaispituus n. 45 cm. Koko sopii Bordercollie kokoluokan koirille.
L Koko - Pallon korkeus n. 7 cm, lelun kokoinaispituus n. 48 cm. Koko sopii isommille roduille.

Pallon kestävyys on hyvä ja se sopii useimmille koirille.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.