KE-HU Atomi XS Näytä suurempana

KE-HU Atomi

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille. Ke-hu Atomi -vetolelusta löytyy monen koiran suosikiksi noussut verkkopallo. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. HUOM! Värit vaihtelevat. Voit laittaa väritoivomuksen tekstikenttään.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

18,90 €

Add to wishlist

Ke-hu Atomi -palkkalelussa on JW Petsin laadukas verkkopallo, joka on saanut ulkomuotonsa ja nimensä hiiliatomin mukaan. Pallo on joustava ja pehmeä, koiran on hyvä ottaa siitä kiinni vetoleikeissä. Pallon sisälle voi halutessaan laittaa nameja, joten se sopii myös ruoalla palkkautuville koirille. 

Kokotaulukko
XS - Pallon halkaisija n. 5 cm. Koko sopii pienille koiraroduille.
M - Pallon halkaisija n. 8,5 cm. Koko sopii keskikokoisille ja suurille koirille.
L - pallon halkaisija n. 9,5 cm. Koko sopii suurille koirille.

Ke-hu Atomi pallon kestävyys on hyvä ja se sopii kovempaankin puruotteeseen.

Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.