Murren Basic Sian Rusto 1kg Näytä suurempana

Myynnissä vain myymälässämme

Murren Basic Sian Rusto 1kg

Murren Basic Sian Rusto 1kg sisältää kotimaista sian rustoa. Rustot on pakastettu erillään ennen pakkausta, joten ne on helppo ottaa yksitellen syötäväksi. Murren Basic Sian Rusto on kokonaan syötävä ja erittäin lihaisa, joten sillä voi korvata esimerkiksi raakaruokinnassa lihaluu-aterian. Rustojen pureskelu on myös toimiva tapa puhdistaa hampaita!

Tiedot

rating Ei arvosteluja

3,40 €

3,40 € / kg

Add to wishlist

Murren Basic Sian Rusto 1kg sisältää kotimaista sian rustoa (rustoa, luuta ja reilusti lihaa). Rustot on pakastettu erillään ennen pakkausta, joten ne on helppo ottaa yksitellen syötäväksi. Murren Basic Sian Rusto on kokonaan syötävä ja erittäin lihaisa, joten sillä voi korvata esimerkiksi raakaruokinnassa lihaluu-aterian. Rustojen pureskelu on myös toimiva tapa puhdistaa hampaita! 

Muistathan valvoa lemmikkiäsi sen syödessä luita ja rustoja. Liian suuri määrä kovaa materiaalia voi aiheuttaa suolitukoksen vaaran. Ruokinnassa on huolehdittava luun ja ruston osuuden ravinnosta olevan maltillinen, lemmikin ulosteen ei tule olla vaaleaa, murenevaa tai jauhomaista eikä vatsa liian kovalla.

Lisätietoa raakaruokinnasta!

Ravintosisältö:

Raakavalkuainen 17,8%
Raakarasva 16,1%
Kosteus 55,3%
Tuhka 6,4%