BoClucomin + HA Näytä suurempana

Eclipse BioClucomin + HA 150g

Bioglucomin+HA on entistä tehokkaampi nivelvalmiste. Koostumukseltaan se on kuten tuttu Bioglucomin, mutta siihen on lisätty hyaluronihappoa. Bioglucomin+HA on tarkoitettu ensisijaisesti urheilukoirille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen. Se sopii erinomaisesti myös vanheneville koirille ylläpitämään nivelten optimaalista toimintakykyä.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

32,90 €

Add to wishlist

Lääkeainelaatua olevat glukosamiini, hyaluronihappo, L-metioniini, kalsiumaskorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. Nämä aineosat yhdessä Bioglucomin+HA:n sisältämän imeytymistä edistävien inuliinin sekä oligofruktoosin kanssa edesauttavat nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista. Bioglucomin+HA on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon.

Glukosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Hyaluronihappo terästää glukosamiinin vaikutusta. Yhdessä nämä ravintoaineet edistävät koiran parempaa elämänlaatua. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita.

Koostumus: Glukosamiini HCI 47 %, Inuliini ja hyaluronihappo 0.3 %. Lisätty per kg/15 g: Vitamiinit: E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti) 20 g / 300 mg

Aminohapot: 3.1.1 Metioniini 67 g / 1000 mg Hivenaineet: E 5 Mangaani (mangaanisulfaatti) 8 g / 120 mg

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 22 %, hehkutusjäännös 1 %, raakarasva ja raakaöljyt 0.1 %, raakakuitu 0.1 % ja natrium 0 %.