Racinel Black Label Sport&Agility Näytä suurempana

Racinel Black Label Sport Agility

Racinel Black Label Sport&Agility on urheilevan koiran viljaton ja gluteeniton täysravinto, jonka reseptissä on otettu erityisen tarkasti huomioon nivelten hyvinvointi. Ihanteellinen koostumus glukosamiinia, kondroitiinia ja C- vitamiinia sekä kylmäpuristettu lohiöjyä tukevat harrastavan koiran nivelten hyvinvointia.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

15,90 €

5,30 € / kg

Add to wishlist

Paljon liikkuvan ja harrastavan koiran ruoan täytyy olla erittäin hyvin sulavaa. Racinel Black Label Sport&Agility:ssa käytetään korkealaatuista hyvin sulavaa siipikarjan proteiinia sekä erityistä kuitukoostumusta edesauttamaan ruuansulatusta sekä normaalia suolen liikettä.

Lihasten ja immuunijärjestelmän optimaalisen toiminnan tukemiseksivalmistuksessa käytetään korkealaatuista ja helposti imeytyvää sinkkiä ja seleeniä. Racinel Black Label Sport&Agility on tanskalaisen eläinlääkärin kehittämä koiranruokasarja pohjoismaisille koirille. Racinel Black Label -sarjan koiranruoat valmistettaan tuotantolaitoksessa, jolle on myönnetty elintarviketurvallisuus ISO 22000 – sertifikaatti.

Koostumus:
Käsitelty ja hydrolysoitu (paloiteltu) eläinvalkuainen (36,5% siipikarjaa:kanaa, kalkkunaa ja ankkaa), herneet (20%), perunatärkkelys (19,5 %), kananrasva, kuivattu juurikasleikekuitu, kylmäpuristettu lohiöljy, kuivatut kananmunat, natriumkloridi, dikalsiumfosfaatti, lesitiinit, rapsiöljy, glukosamiini, kondoitiini, sikuri-inuliini, frukto-oligosakkaridit, mojaven jukkapalmu.
 
Vitamiinit:
Vitamiini A (retinolihappo) 24000IU, Vitamiini D3 (kolekalsiferoli) 2400IU, Vitamiini E (alfa tokoferoli) 240 mg, Vitamiini C (askorbiinihappo) 53 mg.
Hivenaineet: Jodi (kalsium, vedetön) 9,2 mg, kupari (kuparisulfaatti pentahydraatti) 20 mg, seleeni (Na2SeO3) 0,26 mg + seleeni kelaattina 0,05 mg.
 
Ravintoainekoostumus:
Valkuainen 32 %
Rasvapitoisuus 16%
Raakakuitu 3,0 %
Hehkutusjäännös 7,0 %
Kosteus 9,0 %
Kalsium 1,3 %
Fosfori 1,0 %


Kirjoita arvostelu.


Maistuva
Jonna L. on 2017-03-26Tähän nappulaan olen todella tyytyväinen. Pitkään etsittiin ja kokeiltiin uusia nappuloita herkkävatsaisille ja nirsoille koirille joille ei mikään tuntunut kelpaavan. Sport&agility kelpasi heti ekasta kerrasta lähtien eikä vieläkään ole saanut mahaa kuralle. Plussaa on tietenkin viljattomuus ja kanan maku on koirien ehdoton lemppari. Tätä meillä syödään ja pois en aio vaihtaa kuin pakon edessä. Ruokasäkkejäkin löytyy moneen eri kokoon joista saa valittua itselleen sopivan! Hinta-laatusuhde on mielestäni loistava ja pääasia että koirille maistuu!