HAPPY DOG Africa Näytä suurempana

HAPPY DOG Supreme Africa

Epätavallisen maukas Super-Premium-täysravinto Happy Dog Africa on ihanteellinen kaikille vaativille herkkusuille, jotka etsivät jotakin erityistä tai ovat erittäin valikoivia. Se soveltuu myös erityisesti keskikokoisten ja suurten rotujen ravinnon suhteen herkille koirille ja niiden erityisiin tarpeisiin: Happy Dog Africa yhdistää strutsin & perunan ainutlaatuiseksi reseptiksi. 

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

60,00 €

Add to wishlist

Strutsi on erittäin harvinainen proteiinilähde ja siksi ihanteellinen koirille, jotka kärsivät ruoka-aineyliherkkyyksistä. Perunoissa ei ole gluteenia ja siksi niitä suositellaan viljayliherkkyyksistä kärsiville eläimille. Arvokkaat Omega-3- ja Omega-6-rasvahapot – tärkeitä terveelle iholle ja kiiltävälle turkille – täydentävät valikoidun reseptin. Puristeet on sovitettu ihanteellisesti kaikkien keskikokoisten ja suurten koirarotujen hampaille. Valmistettu Saksassa erittäin tiukan laadunvalvonnan alaisena! 

Koostumus

Perunahiutale* (48 %), strutsiproteiini * (18 %), perunaproteiini*, auringonkukkaöljy, juurikasmelassileike (ei sisällä lisättyä sokeria)*, maksahydrolisaatti, omenarapa* (0,8 %), rapsiöljy, merisuola, hiiva (uutettu)*. (* kuivattu)

Ravintoaineet

Raakaproteiini 20%, raakarasva 10%, raakakuitu 3%, hehkutusjäännös 7.5%, kalsium 1.35%, fosfori 0.95%, natrium 0.35%, Omega-6-rasvahapot 2.6%, Omega-3-rasvahapot 0.28%

Lisäaineet

Vitamiineja /kg: A-vitamiini (E672) 12000 I.E., D3-vitamiini (E671) 1200 I.E., E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti 3a700) 75 mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 4 mg, B2-vitamiini (riboflaviini) 6 mg, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi 3a831) 4 mg, D (+) biotiini 575 mcg, kalsium-D-pantotenaatti 10 mg, niasiini 40 mg, B12-vitamiini 70 mcg, koliinikloridi 60 mg, hapettumisenestoaine voimakkaasti tokoferolipitoisia 105 mg, luonnosta peräisin olevia uutteita. Hivenaineita /kg: Rauta (E1; rauta(II)sulfaatti; monohydraatti) 12 mg, kupari (E4; kupari(II)sulfaatti; pentahydraatti) 125 mg, sinkki (E6; sinkkioksidi; aminohappo-sinkkikelaatti; hydraatti) 25 mg, mangaani (E5; mangaani(II)oksidi) 2 mg, jodi (E2; kalsiumjodaatti; vedetön) 0.15 mg, seleeni (E8; natriumseleniitti) 3200 mg, aminohappoja/kg: DL-metioniini

Kirjoita arvostelu.


Apua ruoka-aineallergiaan
Emma L. on 2017-06-27Koiramme kärsi pitkään pahasta ruoka-aineallergiasta, joka aiheutti useita korvatulehduksia ja iho-oireita. Turkki oli todella huonossa kunnossa ja iho punoittava sekä ärtynyt. Koira myös raapi itseään jatkuvasti. Vaihdoimme ruuan kyseiseen Happy Dog Africaan, jonka jälkeen oireet alkoivat pikkuhiljaa helppottamaan. Nyt koiramme syö ainoastaan kyseistä ruokaa ja yhtäkään korvatulehdusta, eikä iho-oireita ole sen jälkeen ollut. Turkki on paksu, kiiltävä ja hyvässä kunnossa. Ruoka myös mitä ilmeisimmin maistuu hyvälle, sillä ruoka ei ole kertaakaan jäänyt kuppiin, vaikka koirallamme on ollut ajoittain tapana myös nirsoilla. Siksi annan kyseiselle ruualle täydet 5 tähteä, koska se teki meidän perheenjäsenen elämästä mukavampaa ja helpompaa ilman allergiaoireita. Hinta-laatusuhde myös erittäin hyvä.