HAPPY DOG Wild pur (riista) Näytä suurempana

HAPPY DOG Wild pur (riista)

Happy Dog Wild Pur -märkäruoka valmistetaan yksinomaan kotimaista, teurastuoretta riistaa käyttäen, ilman soijaa, ilman kasvipohjaisia lisiä tai väri- ja säilöntäaineita.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

3,00 €

Add to wishlist

Koirien WildPur-märkäruoka soveltuu erityisesti ravintoyliherkkyyksistä ja allergioista kärsivien koirien ruokintaan. Koirien Happy Dog -märkäruoka on ihanteellinen sekoitettavaksi Happy Dog FlockenMixer -hiutaleisiin! 

Lihaa ja eläinperäisiä sivutuotteita (riistaa 100 %), kivennäisaineita.

Raakaproteiini 11.0%, raakarasva 7.0%, hehkutusjäännös 2.5%, raakakuitu 1.0%, kosteus 78.5%

Vitamiineja /kg: A-vitamiini 3000 I.E., D3-vitamiini 300 I.E., E-vitamiini 12 mg, B1-vitamiini 2.5 mg


Kirjoita arvostelu.


Vitamiinien syöttämisen pelastus
Meri H. on 2017-06-30Syötän Happy Dog purkkiruokaa koiralleni iltaruoan yhteydessä samalla kun annan vitamiinit, lisäten näin ruoan maittavuutta (syötän koiralleni kuivaruokaa). Ennen steriloitia koirallani oli ongelmana syömättömyys, josta keskustelin eläinlääkärin kanssa ja hän ehdotti hyvänlaatuisen kissanruoan lisäämistä ruoka-annokseen, sillä niissä on usein suurempi lihapitoisuus kuin koiranruoissa. Kokeilin Happy Dogin purkkiruokaa sen bongattuani kaupasta ja koirani mussutti ruokansa tyytyväisenä. Laitan siis noin neljäsosan purkista kuppiin, sekoitan sen veden ja vitamiinien kanssa, lisään nappulat ja ojennan kupin kuolaavalle hännänheiluttajalleni.